Τσίμας - ένας Παύλος που το παίζει Πέτρος

0


Στη δημοσιογραφική και στην πολιτική πιάτσα, ακόμα και στο Κολωνάκι, γίνεται πολλή συζήτηση για τον Παύλο... που όπως λένε ορισμένοι άσπονδοι φίλοι το παίζει... Πέτρος, ο μαθητής του Χριστού που τον απαρνήθηκε.

Πρόκειται για το δημοσιογράφο του MEGA Παύλο Τσίμα, ο οποίος συμμετέχει στην "ανακριτική επιτροπή" (Τρέμη, Πρετεντέρης, Ταίμας, Καψής) που ανέλαβε τις τελευταίες μέρες να κάνει όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν στα χέρια της να πουν το Χριστό φαντάρο.

Άγνωστο αν δέχτηκε πιέσεις, ή αν από μόνος του το αποφάσισε ο επί είκοσι σχεδόν χρόνια "σύντροφος Παύλος" του ΚΚΕ, δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, παρ'ολίγον διευθυντής της Αυγής, συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού του Συν και φίλος όπως λένε του Αλέξη Τσίπρα, να παίξει το ρόλο που παίζει.

Το ρόλο δηλαδή του "καλού" στην ανάκριση, ενώ ο Πρετεντέρης και ο Καψής παίζουν το ρόλο του "κακού" και η Όλγα νίπτει τας χείρας. Όπως κάποτε στην ασφάλεια, από την οποία αν δεν κάνουμε λάθος πέρασε και ο κ. Τσίμας.

Το θέμα είναι ποιος-ποιος-ποιος θα σταυρωθεί αυτή τη φορά.
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίμας - ένας Παύλος που το παίζει Πέτρος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator