Το τσίρκο του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο στην πόλη μας

3



Στην Κόρινθο θα βρεθεί το Σάββατο το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ε. Βενιζέλος, στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων εν όψει των εκλογών του Ιουνίου. Ο κ. Βενιζέλος θα παρευρεθεί αρχικά στις 11:00 το πρωί σε συνεδρίαση στα γραφεία της Ν.Ε. στην Κόρινθο με τα στελέχη του Κινήματος και ακολούθως θα μιλήσει σε παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο, ενώ αργότερα θα επισκεφτεί το Φράγμα Ασωπού για να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών. Στη σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κορινθίας αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων, για τις Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, θα επισκεφθεί την Κόρινθο το Σάββατο 26 Μαϊου 2012. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει , όπως ακολουθεί :



11:00 π.μ. : Συνεδρίαση στα γραφεία της Ν.Ε. με τα στελέχη του Κινήματος.

12:00 μ.μ.: Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κορινθίας και ομιλία σε στελέχη των Παραγωγικών, Κοινωνικών φορέων και της Αυτοδιοίκησης.

14:00 : Επίσκεψη στο Φράγμα του Ασωπού και ενημέρωση για την πορεία των εργασιών».

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ε. Βενιζέλου στην Κόρινθο ο γνωστός για το χιούμορ του γραμματέας της Ν.Ε. Κορινθίας του Κινήματος Ν. Πετρόπουλος, μίλησε για τις ερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου και έριξε και ένα ανέκδοτο: «ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ο μόνος που γνωρίζει καλύτερα από όλους το πρόβλημα της χώρας και θα το αναλύσει στους Κορίνθιους». Και συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι στις ερχόμενες εκλογές ο λαός θα σκεφτεί πιο σοβαρά και ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πάει καλύτερα σε όλη τη χώρα και τα μηνύματα που έχουμε είναι, ότι θα πάει καλύτερα και στο νομό Κορινθίας. Οι πολίτες θα σκεφτούν πλέον καλύτερα, ποιες είναι αυτές οι δυνάμεις που λένε σήμερα την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και πιστεύω ότι ο λαός ο οποίος είναι κριτής, θα είναι αυτός που θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου».
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το τσίρκο του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο στην πόλη μας"
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ δε ντρεπόσαστε και που αναπνέετε ακόμα αχρείοι!!! Τολμάτε και απευθύνεστε στους πολίτες σαν να είμαστε τίποτα μοσχάρια; Εμείς σας φτιάξαμε ρε, πάρτε το χαμπάρι! Σας έχουμε απολύσει! Άντε να δουλέψετε τίμια για να ζήσετε ΡΕ!! Που ακόμα πασχίζετε να μας ξανακάτσετε στο σβέρκο! ΟΥΣΤ!!!


25 Μαΐου 2012 στις 12:52 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Κάτι πρέπει να πίνουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ, δεν εξηγείται αλλιώς..!!
Αν θέλουν να μιλήσουν στους παραγωγικούς φορείς και ενοούν και τους αγρότες, να προσέχουν!! Αυτή την εποχή, εκτός από τις βερυκοκιές, τα υπόλοιπα δέντρα είναι άδεια από καρπούς και οι φούρκες κάθονται...!!
Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι οι φούρκες εξηγώ: Είναι ξύλα ικανού πάχους και μήκους, που στην μία άκρη τους έχουν διχάλα, με τα οποία οι αγρότες στηρίζουν τις κλάρες όταν γεμίζουν καρπούς, για να μην σπάνε από το βάρος.
Οι φούρκες κατά περίπτωση, χρησιμεύουν και για άλλους... σκοπούς, καθόλου αρεστούς στους φασιστοσοσιαλιστές που καταστρέψανε την Ελλάδα!!
Πράσσινα φασιστάκια κανονίστε την πορεία σας!!!


25 Μαΐου 2012 στις 5:37 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ελάτε, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! Μόνο βάλτε και 5 διμοιρίες ΜΑΤ να σας φυλάνε από τους πρώην ψηφοφόρους σας! Ξέρει ο Παναής! Έκανε προεκλογική εκστρατεία κεκλεισμένων των θυρών! Μέσα στην αποθήκη στο Κιάτο ήταν 30 "σοσιαληστές" ψηφοφόροι του και έξω 300 ΜΑΤατζήδες να τον φυλάνε από τα γιαούρτια και τις μαγκούρες των συνταξιούχων που εξαθλίωσε! Καλά ο Παναής πως ζει χωρίς να δουλεύει; Εισοδηματίας είναι;


26 Μαΐου 2012 στις 9:24 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator