Χάθηκε ιστορική ευκαιρία για την Κορινθία, την Ελλάδα και την Ευρώπη - Δεν "κατεβαίνει" ο Πατσογιάννης (video)

0


Ιστορική, χαμένη πια, ευκαιρία χαρακτηρίζεται πλέον η μη κάθοδος του Γιώργου Πατσογιάννη με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.
Είμασταν όλοι έτοιμοι να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές βγαλμένες από το παρελθόν του νομού μας, του αείμνηστου Τσαμαντά και του ιστορικού ΕΜΡΑ και τελικά όλοι οι Κορίνθιοι άναυδοι, έμειναν να σιγοψιθυρίζουν το σύνθημα που θα δονούσε τα καφενεία της Κορινθίας "Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ".
Ο γίγαντας της πολιτικής δεν άντεξε την κρεβατομουρμούρα και λύγισε παρ'ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα όπως δήλωσε ο ίδιος και πλέον όλα θα κριθούν από την τύχη. Μετά από αυτήν την εξέλιξη τρίζουν τα θεμέλια της ευρωζώνης ενώ συνήλθε εκτάκτως το Eurogroup (εμείς δεν έχουμε συνέλθει ακόμα ...απ'τα γέλια).  Από το πρωί που έγινε γνωστό το θέμα, μεγάλα site όπως το CNN Report και η ηλεκτρονική Daily telegraph ασχολούνται με πλήθος αναρτήσεων και αναλύσεις σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον λαοπρόβλητο πολιτικό στην απόφασή του. Μουδιασμένη η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Κάποια μέσα μάλιστα, κάνουν λόγο και για παρέμβαση Πούτιν, αλλά δεν επιβεβαιώνεται η είδηση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οργισμένοι οι Βενιζέλος και Παπαδήμος κατηγόρησαν τον Ρώσο ηγέτη για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.
Μέχρι τις εκλογές απομένουν λίγες εβδομάδες ακόμα και έχει να πέσει πολύ γέλιο ...σύντροφοι.

Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάθηκε ιστορική ευκαιρία για την Κορινθία, την Ελλάδα και την Ευρώπη - Δεν "κατεβαίνει" ο Πατσογιάννης (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator