ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

0


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 16-04-2012
ΣΟΛΩΝΟΣ 8α
Τ.Κ 20200
ΤΗΛ./ FAX 2742023712 Αριθμ. Πρωτ.18/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Στην πρόσφατη ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας κύριο θέμα εκτός του Απολογισμού –Προϋπολογισμού που μονοπώλησε την συζήτηση μας ήταν η πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφτηκε την 17-02-2012 με αριθμό Η.Π.8353/103 και είναι η αρχή ενός μνημονίου που αφορά το κυνήγι. Η περιοχή μας αλλά και ο Νομός Κορινθίας πλήττεται βάναυσα με την ένταξη του όρους (Ζήρεια) Κυλλήνη στις Ζ.Ε.Π. και την απαγόρευση της πετροπέρδικας για δύο χρόνια. Η απαγόρευση αυτή δεν έχει καμία νόμιμη βάση καθότι δεν βασίζεται σε καμία μελέτη για τον πληθυσμό της πετροπέρδικας ουδέποτε ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς για την ενέργεια κάποιας τέτοιας μελέτης αλλά ούτε κάποιος κυνηγός η Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο βουνό είδε κάποια στιγμή να γίνεται κάτι τέτοιο, η οποία μελέτη ασφαλώς θα διαρκούσε αρκετό διάστημα δεν γίνεται σε μία και δύο μέρες. Δυστυχώς όπως προ είπα άρχισε το μνημόνιο για το κυνήγι, η πρόσφατη Κ.Υ.Α. δίνει το περιθώριο στον εκάστοτε Υ.Π.Ε.Κ.Α. με απόφαση του να μειώνει την χρονική περίοδο της κυνηγετικής σαιζόν, να επιτρέπει η να απαγορεύει την θήρευση άλλων ειδών και πολλά άλλα. Δηλαδή αποφασίζουμε και διατάζουμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τους (5000) πέντε χιλιάδες κυνηγούς του Νομού μας. Όλα πλέον θα υπόκεινται σε μελέτες, μελέτες φαντάσματα που θα τις κάνουν κάποιοι από τις καρέκλες των γραφείων τους, το κίνητρο της απαγόρευσης αυτής εστιάζεται σε κάλυψη συγκεκριμένων συμφερόντων που καμία σχέση δεν έχουν με το κυνήγι. Απορίας άξιον βέβαια είναι πως κανένας ούτε από την Συνομοσπονδία η την Ομοσπονδία δεν άκουσε κάτι πριν την ψήφιση της Κ.Υ.Α. μας έπιασαν για ακόμη μια φορά στον ύπνο;;;; Ήρθε ίσως η ώρα που θα πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι μας Κύριοι γιατί ήρθε η Αρχή του Τέλους για το κυνήγι όπως το ξέραμε. Σας ευχαριστώ πολύ.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΦΩΤΗΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator