Όταν η εθνική ταπείνωση δεν έχει όρια (video)

0Υπό κανονικές συνθήκες το παραπάνω video δέν “σηκώνει” σχόλια, όμως η ταπείνωση και ο εξευτελισμός τον οποίον υπέστη και εξακολουθεί να υπόκειται, η χώρα μας, στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού κ. Γ.Α. Παπανδρέου, σε κάθε διεθνές forum ή διεθνή συνάντηση, είναι εξοργιστικά προκλητική…

Όταν την ίδια στιγμή εδώ, “κηπουροί” και “παπαγαλάκια”, έδιναν και δίνουν αγώνα να μας πείσουν για την “μεγαλοπρεπή” παρουσία του τέως πρωθυπουργού στο διεθνές στερέωμα.

Το βίντεο απο την συμπεριφορά της Μέρκελ στον ΓΑΠ είναι αφοπλιστικά αποκαλυπτικό.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν η εθνική ταπείνωση δεν έχει όρια (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator