Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ;;;

1


Τώρα που τέλειωσαν τα πανηγυράκια και στέρεψαν τα ταμεία και οι επιχορηγήσεις του "πολιτισμού", επιστρέφουν ένας ένας στον τόπο τους (που σνόμπαραν τόσα χρόνια) και ότι βγεί, ...χυμένο λάδι που λέει και ο λαός.

Με την βοήθεια των εγχώριων μουσικόφιλων "και καλά" φίλων τους βεβαίως βεβαίως της Κορινθιακής μουσικής παπάρας.

Ίσως ο καλύτερος στο είδος του, αλλά όχι βέβαια "ο μάγος των κυμβάλων" όπως κάπου διάβασα, όταν τον ακούγαμε την δεκαετία του 80 στα φεστιβάλ, δεν μπορούσαμε με τίποτα να διανοηθούμε ότι μια μέρα θα τον δούμε στα έδρανα της Βουλής να αγορεύει, συγνώμη κιόλας...
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ;;;"
Ανώνυμος είπε...

σωστός.... και πολύ εύστοχος.... άργησα αλλά το πιασα το υπονοούμενο


1 Ιουλίου 2012 στις 7:40 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator