Εξαπλώνεται το πρόβλημα στο Δερβένι - Θεατής η Πολιτεία των κομματόσκυλων

0


Τα πέντε σπίτια που κινδυνεύουν να βυθιστούν από τη διάβρωση του εδάφους έγιναν δέκα. Το πρόβλημα όλο και χειροτερεύει με τους κατοίκους να είναι ανάστατοι και η πολιτεία σε ρόλο θεατή να ...παρακολουθεί τις εξελίξεις!

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ κ. Β. Κελλάρης (φωτο) αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους στην παραλιακή ζώνη του Δερβενίου σχετικά με την υπόγεια καταβύθιση. Μέχρι τώρα κινδύνευαν πέντε σπίτια να βυθιστούν. Τώρα κινδυνεύουν δέκα καθώς το φαινόμενο αυτό δεν έχει τέλος. Η θάλασσα ξαναχτύπησε και έφτασε στα σπίτια...

Θεωρήσαμε ότι η πολιτεία από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκε το πρόβλημα αυτό θα λειτουργούσε άμεσα. Μάταια όμως, αν και η περιοχή είχε … κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ποιος από εσάς κε Τατούλη και κε Δέδε μπορεί να δώσει εξηγήσεις; Ποιο είναι το ενδιαφέρον σας για το νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε; Αν αύριο ένας άνεμος 7 μποφόρ προκαλέσει ολική καταστροφή τι θα γίνει; Όταν κινδυνεύει ένα σπίτι χρειάζεται άμεσα να γίνονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται κε Περιφερειάρχα…»
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξαπλώνεται το πρόβλημα στο Δερβένι - Θεατής η Πολιτεία των κομματόσκυλων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator