Χωρίς γιατρό το Κέντρο Υγείας Κιάτου

0


Για πρώτη φορά η εφημερία του Κέντρου Υγείας Κιάτου κλείνει και οι γιατροί με απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου θα προσφέρουν υπηρεσία στο Νοσοκομείο. Αυτό γίνεται λόγω επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν οι ειδικευόμενοι στο Νοσοκομείο. Θα κλείνουν εκ περιτροπής τα Κέντρα Υγείας Κιάτου Ξυλοκάστρου και Λουτρακίου. Εάν πληρωθούν οι εφημερίες των γιατρών λύνεται το πρόβλημα, αλλιώς θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Το επόμενο κλείσιμο της εφημερίας είναι για την Μ.Παρασκευή και έπεται συνέχεια. Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε... μετά απ' όλα αυτά που συμβαίνουν στο Κιάτο (Δείτε και προηγούμενα θέματα) θα τολμήσουν να έρθουν βουλευτές προεκλογικά στην πόλη; Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χωρίς γιατρό το Κέντρο Υγείας Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator