ΚΙΑΤΟ - Μία προεκλογική ενέργεια από τον Χ. Δήμα

18


Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ κ. Χ. Δήμας βρέθηκε σήμερα στην κεντρική αγορά Κιάτου όπου και γινόταν το παζάρι ανταλλαγής- ρούχων τροφίμων κτλ.
Ο Χ. Δήμας βρέθηκε στο σημείο μίλησε με τους πολίτες και άφησε και αυτός κάτι στο παζάρι. Είναι μία καθαρά προεκλογική ενέργεια καθώς είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο! Πριν λίγους μήνες είχε ξαναγίνει παρόμοια εκδήλωση και δεν εμφανίστηκε κανείς υποψήφιος. 
Προσωπικά πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζει ούτε τον δρόμο για το Κιάτο.
Δεν θέλουμε τέτοιες υποκριτικές ενέργειες από τους υποψήφιούς μας. Είναι πρακτικές πολιτικάντηδων που δεν αρμόζουν σε ένα νέο παιδί.

Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2012

18 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ - Μία προεκλογική ενέργεια από τον Χ. Δήμα"
MORIS είπε...

Μα τι κακός που είσαι, μπορεί να του είχε χαλάσει το GPS πως κάνεις έτσι, μηχανήματα είναι και χαλάνε


12 Απριλίου 2012 στις 5:26 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

copy paste κινηση του πατέρα του, από χέρι χαμένος, κρίμα


12 Απριλίου 2012 στις 11:06 μ.μ.
Χρίστος Δήμας είπε...

Αν μπείτε στο προφίλ μου στο Facebook θα δείτε και άλλες φωτογραφίες μου απο ανταλλακτικά παζάρια πριν 1,2 και 3 χρόνια. Για την ακρίβεια συμμετείχα πολυ ενεργά και στην οργάνωση τους.
Χτες στο Κιατο έγινε το πρώτο ανταλλακτικο παζαρι και μου το είπε Φιλος μου εκ των συνδιοργανωτων-με τον όποιον το συζητούσαμε πάνω απο 6 μήνες- και για αυτό πήγα.
Ζητώ συγγνώμη αν σας ενόχλησε η παρουσία μου.

Χρίστος Δήμας


13 Απριλίου 2012 στις 4:28 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Λαμβάνοντας υπόψη την κακή σας ενημέρωση και την ευκολία με την οποία κατηγορήσατε τον κ. Δήμα είναι προφανές ότι εσείς "προσωπικά" υπηρετείτε συμφέροντα. Το άρθρο σας προφανώς είναι μία από τις "υποκριτικές ενέργειες" που εσείς υποτίθεται ότι καταγγέλετε...


13 Απριλίου 2012 στις 5:57 μ.μ.
parakato.gr είπε...

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία, δεν ενημερώνουμε κανέναν, άποψη εκφράζουμε, λαμβάνουμε μέρος σε δεκάδες εκδηλώσεις στην πόλη μας εδώ και χρόνια και ΠΟΤΕ δεν είδαμε τον κ.Δήμα σε καμία από αυτές. Δεν είμαστε επαγγελματίες για να υπηρετούμε κάποιον, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, είναι γνωστά αυτά, κάντε τον κόπο να ψάξετε στο ιστολόγιό μας και θα το διαπιστώσετε.
Parakato blog team


13 Απριλίου 2012 στις 6:06 μ.μ.
Κώστας Ρομπόρας είπε...

Σίγουρα η καχυποψία θα "βαρέσει" ταβάνι μέχρι τις εκλογές και αυτό έως ένα σημείο είναι κατανοητό. Επειδή όμως θυμάμαι το Χρίστο σε "ανταλλακτικά - χαριστικά" παζάρια στην Κόρινθο στα οποία συμμετείχε όταν πρωτοξεκινούσαν θεωρώ σε μεγάλο βαθμό άδικη την κριτική (παρά το γεγονός ότι έχω βρει δίκαια, λογικά και εξόχως χιουμοριστικά άλλα σχόλια του parakato στο παρελθόν).

Με ενοχλεί το ίδιο η άδικη αντιμετώπιση προς όσους έχουν συνεπή στάση σε θετικές κοινωνικές δράσεις (και μάλιστα χωρίς να το διαλαλούν) όσο και το "λιβάνισμα" ανθρώπων και ιδιαίτερα πολιτικών που εμφανίζονται την τελευταία στιγμή από "κατασκευασμένα" δημοσιεύματα για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς (δεν αναφέρομαι στον parakato)


13 Απριλίου 2012 στις 7:25 μ.μ.
parakato.gr είπε...

Διαφωνώ με την πρώτη παράγραφο, δεν μιλάμε για την Κόρινθο, συμφωνώ απόλυτα με την δεύτερη, καλή ανάσταση
Parakato blog team


13 Απριλίου 2012 στις 10:42 μ.μ.
Ηλίας Κ. είπε...

Με το κόμμα που εκπροσωπεί, και όλη την περιουσία του να χαρίσει στα ''παζάρια'', οι αμαρτίες 5,5 ετών της υποτιθέμενης διακυβέρνησης Καραμανλή δεν ξεχνιούνται.
Αν και δεν τον ξέρω καθόλου, δεν περιμένω τίποτα καλύτερο.
Άλλος ένας εκπρόσωπος της κληρονομικής δημοκρατίας που έχουμε στην Ελλάδα είναι και αυτός. Θα έχει μάθει και την τέχνη του ρουσφετιού και των διορισμών από πρώτο χέρι.
Παρ' όλα αυτά, επειδή είναι τόσο ζωντόβολα η ψηφοφόροι της χώρας μου, που θα τους ξανακάνουν κυβέρνηση, ελπίζω και εύχομαι ο συγκεκριμμένος να διαφέρει... και μετά ξυπνήσαμε!!!


13 Απριλίου 2012 στις 10:52 μ.μ.
ΣΟΥΠΙΑ είπε...

Όχι οτι διαφωνώ με την ανάρτηση, αντιθέτως..., η ένστασή μου είναι ότι μάλλον θα έπρεπε να το κάνεις με τον γνωστό σου "καλιτεχνικό" τρόπο παρακατιανέ


14 Απριλίου 2012 στις 10:03 π.μ.
Κώστας Ρομπόρας είπε...

H ειλικρινής ευαισθησία σε κοινωνικές δράσεις και ιδιαίτερα αλληλεγγύης δεν ορίζονται από τον τόπο. Έχουν την ίδια αξία παντού και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το σημαντικότερο.

Και δεν είναι θέμα προσώπου, θα υπερασπιζόμουν τον οποιονδήποτε σε ανάλογη περίπτωση.

Καλή ανάσταση .. με την ευρύτερη έννοια


14 Απριλίου 2012 στις 10:52 μ.μ.
MORIS είπε...

@Κώστας Ρομπόρας H ειλικρινής ευαισθησία σε κοινωνικές δράσεις θα πρέπει να εκδηλώνεται ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο προεκλογικά. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΠΟΤΕ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


15 Απριλίου 2012 στις 1:07 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα... Αλλωστε μπορει ο χειμώνας να έφυγε τα Τζάκια παραμένουν... καλώς η κακώς θα πέσει γραμμή απο το κομμα για να βγει... @Ρομπορα κατι μου λεει οτι τα εχεις παρει πολυ χοντρά... Φιλικά...


16 Απριλίου 2012 στις 1:22 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος (the last one) Λες μαλακίες ... Φιλικά


16 Απριλίου 2012 στις 5:13 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα μου να λεω τις απόψεις μου... Φιλικά....


16 Απριλίου 2012 στις 3:47 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Τυγχάνει να γνωρίζω τον κ. Χρ.Δήμα 15 και πλέον έτη.

Παρότι δε συνηθίζω να παρεμβαίνω σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα (πολιτικού χαρακτήρα) και εν προκειμένω δεν έχω άποψη (αναφορικά με το αν συνηθίζει να πηγαίνει στα παζάρια ή όχι), θεώρησα ηθική μου υποχρέωση -για την αποκατάσταση της τάξης- να αναφέρω ότι προσωπικότητες όπως ο κ. Δήμας σπανίζουν για το ήθος και την ακεραιότητα τους και είναι κρίμα να λοιδορούνται στο όνομα οποιουδήποτε ιδιοτελούς συμφέροντος.

Την ώρα μάλιστα που θα έπρεπε να αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που νέοι άνθρωποι σαν τον κ. Δήμα αναλαμβάνουν το θάρρος να μας εκπροσωπήσουν -καθώς και το βάρος που συνεπάγεται μία τέτοια απόφαση- εν μέσω μιας τόσο δύσκολης συγκυρίας για τον τόπο και την κοινωνία μας.

Καλή επιτυχία Χρίστο μέσα από την καρδιά μου γιατί το αξίζεις πραγματικά.

Τ.Κ.


16 Απριλίου 2012 στις 5:35 μ.μ.
Ντίνα είπε...

Ρε παιδιά γιατί τα μπερδέυετε; Άλλο το ένα άλλο το άλλο, κανείς δεν είπε ότι δεν διαθέτει ήθος, ευγένεια, καλιέργεια. Απλά η κίνηση αυτή είναι στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου και αυτό είναι θεμιτό, θα κριθεί. Δεν ξέρω για το Κιάτο πάντως και στην Κόρινθο οι εμφανίσεις του μέχρι πρότινος είναι σπάνιες


16 Απριλίου 2012 στις 9:19 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ Τ0 ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΣΣΟ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΛΕΧΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.


17 Απριλίου 2012 στις 12:41 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ


28 Απριλίου 2012 στις 1:21 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator