ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ CDS KAI TON ΑΝΤΡΙΚΟ;;; (VIDEO)

0ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 18:00 ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ CDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ" ΩΣ ΑΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ CDS KAI TON ΑΝΤΡΙΚΟ;;; (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator