ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΚΙΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΚΑΤΟ.ΓΡ" (video)

0


Κύριε Παρακάτε,
είμαι τακτικός αναγνώστης σας και διαβάζω με μανία όλα μα όλα τα άρθρα σας....ε εντάξει όχι όλα τελείως αλλά τα περισσότερα...
Επειδή έχω καταλάβει ότι έχετε ευαίσθητη ψυχή όπως έχω και εγώ, σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες και ένα βίδεο για να γράψετε κάτι για το σημείο που έχω πολλές φορές γράψει και στο βλόγκ μου.
Το σημείο που έχει στήσει καρτέρι ο κύριος Χάρος και περιμένει.
Το βίδεο είναι αναπαράσταση αυτού που θα γίνει σύντομα στο συγκεκριμένο σημείο.
Θέλω να με δημοσιεύσετε να με γνωρίσει και μένα ο κόσμος επειδή τώρα με την κρίση περνάω ζόρια...
Αν ακούστε για καμιά περίπτωση που μοιράζουν πράματα  να με ενημερώσετε για να πάω να πάρω και γω κάτι τις σε τιμές παραγωγού...
Αν γνωρίζετε τον δήμαρχο στην πανέμορφη πόλη μας να μου τον φιλήσετε σταυρωτά και τα συγχαρητήρια μου στη σελίδα σας
ευχαριστώ πολύ και χάρηκα που με διαβάσατε
υ.γ. Το βιδεο ανοίγει με κουίκ τάιμ και άμα δεν μπορείτε να το δείτε είσαστε άχρηστοι και να μου πείτε να σας το στείλω σε μιπεγκ4.

Οι ευλογίες του δεσπότου μας του σακη με τα φαρδιά ρούχα να σας συνοδεύουν, και να κόψετε και το κάπνισμα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΚΙΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΚΑΤΟ.ΓΡ" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator