ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

0



Την Κυριακή 4/3/2012 στις 13:00 μαγειρεύουμε ζωντανά στην πλατεία Συντάγματος παρέα με τις Πεταλέρες!


Την ίδια ώρα γίνεται συλλογή τροφίμων (π.χ. φακές, φασόλια, γάλατα, χυμός ντομάτας, λαχανικά, κ.α.), καθώς και μπολάκια-κουτάλια-πηρούνια μίας χρήσης, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά, σφουγγαράκια και ό,τι άλλο χρειάζεται μία κουζίνα. Επιπλέον χρειαζόμαστε μικρούς φυσικούς χυμούς συσκευασία 250 ml.

Τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί!
Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο.
Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!

On Sunday 4/3/2012 at 13.00 o clock we cook live in Syntagma square!
At the same time we gather food (milk, veggies, tomatoes etc). We need spoons-plates-forks-cleaners-napkins and anything useful in the kitchen and juices of 250ml.
We eat together welive together
A dinner with our brothers and sisters.
We expect you all.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator