Μετά το "κίνημα της πατάτας" έρχεται το "κίνημα του αρνιού"!

0



Μετά την επιτυχία του «κινήματος της πατάτας» και εν όψει του Πάσχα οι κτηνοτρόφοι σκέφτονται να διαθέσουν τα αρνιά σε πολύ χαμηλότερες τιμές χωρίς διαμεσολαβητές...

Όπως μεταδίδει το site της Θεσσαλονίκης spnews.gr κτηνοτρόφοι από το Λαγκαδά έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον ομότιμο καθηγητή της Γεωπονικής σχολής κ. Καμενίδη, ο οποίος οργάνωσε τη διανομή φθηνής πατάτας σήμερα, και προχωρούν τις διαδικασίες, ενώ δεν αποκλείεται στην ίδια κίνηση να προχωρήσουν και κτηνοτρόφοι άλλων περιοχών.



Πάντως, αν τελικά τα καταφέρουν το γεγονός θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στον κόσμο, που θα μπορέσει να αγοράσει αρνί σε πολύ χαμηλότερες τιμές.



Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κτηνοτρόφοι σκέφτονται να ρίξουν την τιμή στα 7,5 ευρώ.



Μέχρι τώρα, εξαιτίας των μεσολαβητών, οι κτηνοτρόφοι έδιναν το κιλό 5 ευρώ και έφτανε στο κρεοπωλείο να πωλείται 11 ευρώ.



Πλέον με την έκπτωση που θα κάνουν οι κτηνοτρόφοι οι καταναλωτές θα κερδίσουν μέχρι και 40 ευρώ, αφού για 10 κιλά κρέας η τιμή θα διαμορφώνεται στα 70 ευρώ (από 111 ευρώ).
Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετά το "κίνημα της πατάτας" έρχεται το "κίνημα του αρνιού"!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator