«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

0


Στις 07.00 το πρωί , ο Πάνος Καμμένος μέσω Διαδικτύου (Facebook, Twitter) ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματος που δεν είναι άλλο από «Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες».

Με ένα λιτό μήνυμα ανέφερε...: «Καλημέρα, Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Λίγες ώρες πριν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ. Το πρωί στις 07:00 θα έχετε το όνομα και το σήμα του κινήματος που εσείς χτίσατε με δημοκρατική ψηφοφορία από αυτή την σελίδα.


Στις 09:30 θα αναρτηθεί η Ιδρυτική διακήρυξη όπως 196.400 φίλοι περιγράψατε με δυνατότητα συλλογής υπογραφών για την ίδρυση.


Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο.


Δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες, από διαφημιστές από επαγγελματίες της πολιτικής .


Κάνουμε κέντρο το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.


Και θα τους νικήσουμε.

Ευχαριστούμε τους ανώνυμους και επώνυμους Μπλόκερς.


Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator