Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!!

0


Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!!

Την είδηση για έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του Σόρος από πλευράς του Πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν, δημοσίευσε σήμερα η Ιταλική ιστοσελίδα stampalibera.com και την διαβάσαμε  στο blog sibilla-gr-sibilla.blogspot.com :

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!
Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!
Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)
Το συγκεκριμένο άρθρο της Ιταλικής ιστοσελίδας δημοσίευσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στο προσωπικό του facebook.
Το θέμα δημοσιεύει και το site olympia.gr στο οποίο παρατίθεται ομιλία του κ. Καμμένου στην Βουλή όπου γίνεται λόγος για τον Σόρος και στο οποίο άρθρο υποστηρίζεται πως τα λεγόμενα του μαχητικού Βουλευτή σχετίζονται με το αίτημα για την σύλληψη του κερδοσκόπου μεγαλοεπενδυτή.
Δείτε τη δημοσίευση του κ. Καμμένου και το βίντεο με την ομιλία του καθώς και το άρθρο στην Ιταλική σελίδα:
ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΑΠΟ ΤΟ 6′ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΡΕΜΑΛΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;
tsantiri.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator