ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !!!

1


Π. Μπεγλίτης: 

«Θα αγωνίζομαι μέχρι την πλήρη λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου»

Νέα απίστευτη δήλωση Μπεγλίτη. 
Μετά τον σκληρό αγώνα που έδωσε αυτός και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του να χάσουμε τον ύπνο μας, θα αγωνιστεί τώρα -λέει- σκληρά μέχρι να επαναλειτουργήσει -λέει- το Μουσείο που η πολιτική του κόμματός του το έκλεισε (λέω 'γω) !!!!!!!!!!!
Σε λίγο να δείτε που θα αγωνιστεί για να ανοίξει και το στρατόπεδο της Κορίνθου που έκλεισε ...ο Κόλλιας !!!
Συγνώμη κιόλας κύριε υπουργέ μου.... αλλά..... όχι λαογραφικό......, κέρινων ομοιωμάτων να ανοίξετε..... και να μπείτε και μέσα... ως έκθεμα (έτσι κι αλλιώς εκτίθεστε κάθε μέρα).....
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΤΑΓΟ ΩΣ ...ΑΓΑΛΜΑ !!!!!!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 29, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !!!"
Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει αυτός, καλά κάνει, έχει βρεί κορόιδα που δημοσιεύουν ότι @@ριά τους στέλνει (και ο δικός σου ανάμεσα σ'αυτούς)


29 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:17 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator