Πάει για ...κάψιμο "ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος" πριν την ώρα του

2


Γέλια μέχρι δακρύων...!!!
Αντιγράφω ακριβώς από το έγκριτο μπλογκ "gleifoarayparxo.blogspot.com".



Βλέπουμε την δυναμική Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, διακρίνουμε στο μέσον τον συμπατριώτη μας γιατρό – δερματολόγο Θανάση Παπαχριστόπουλο Αναπληρωτή Γραμματέα και αριστερά του την Έλενα Ράπτη Γραμματέα – Βουλευτή Θεσ/κης
Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος, δεν διέκοψε, τις διενεργούμενες υπ΄αυτού επισκέψεις στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες του νομού μας, παρ΄ότι αυτός και μαζί με τους συναδέλφους του «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» εμοίραζε και μοιράζει κουβέρτες κατά τις παγωμένες νύκτες στους δοκιμαζόμενους από το πολικό ψύχος αστέγους της Αθήνας.

Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος επισκέφθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής  την Δημοτική Κοινότητα Λεχαίου, όπου και στο καφενείο «Σταυρόπουλου» ενημερώθηκε από τους ντόπιους κατοίκους για τα χρονίζοντα και άλυτα προβλήματα της υδρεύσεως και αρδεύσεως των καλλιεργειών των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητος Λεχαίου, όπως επίσης και για εκείνα τα καθημερινά προβλήματα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της εν γένει καθαριότητος κ.λ.π. της Δημοτικής Κοινότητος Λεχαίου αλλά και ευρύτερα του τ. Δήμου Άσσου – Λεχαίου.
Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος παρευρέθηκε κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου  στην συγκέντρωση – συνεστίαση του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών της περιφέρειας Ξυλοκάστρου, που διενεργήθηκε (σ.σ. η συνεστίαση) στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων «ΕΡΩΧΟΣ» των αδελφών Μαυρονάσιου στην Τοπική Κοινότητα Καρυωτίκων του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.
Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τις πρωινές ώρες της Κυριακής  βρέθηκε στην ορεινή Τοπική Κοινότητα του Παναριτίου του Δήμου Ξυλοκάστρου. Στο διάλογο που διανοίχθηκε στο καφενείο «Μπαστήρα» ενημερώθηκε για την ανυπαρξία της οποιασδήποτε ιατρικής υποστήριξης των ντόπιων κατοίκων, όπως και ενημερώθηκε επίσης για τα πολλά και άλυτα καλλιεργητικά προβλήματα των ντόπιων κατοίκων, όπως και διαπίστωσε από κοντά την καθολική ανυπαρξία συντηρήσεως τόσον της επαρχιακής οδού προσβάσεως από και προς το Ξυλόκαστρο, όπως και της επαρχιακής οδού προσβάσεως από και προς το Κιάτο.
Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος τις βραδινές ώρες της Κυριακής   προσκαλεσμένος από φίλους του βρέθηκε στο κατάστημα καφέ – εστιατόριο της Ανδρομάχης Σπανού στην Τοπική Κοινότητα του Στομίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος την Παρασκευή (10-2-2012) ήταν παρών ως ευλαβής προσκυνητής στον εσπερινό του εορτάζοντος Ιερού Ναού του Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου.


Σ.Σ.:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΓΙΑΤΡΕ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 29, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάει για ...κάψιμο "ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος" πριν την ώρα του"
Ντέπη Στενού είπε...

Αντιγράφω από το Φ/Β :
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προστέθηκε με ετικέτα στη φωτογραφία του χρήστη Nikos Dousis-rassias.
"Παρέα μου στους αστέγους κάθε βράδυ κι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο εξαίρετος φίλος, γιατρός, άνθρωπος!!!!"
Μου αρέσει! • • 9 Φεβρουαρίου στις 7:49 μ.μ. •


Κοίταξα το ημερολόγιο : 9 Φεβρουαρίου , ημέρα Πέμπτη. Δηλαδή τελευταία προτελευταία ημέρα μιας κρύας εβδομάδας που πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό των αστέγων της πόλης της Αθήνας .
Ξαναδιάβασα προσεκτικά το άρθρο που αντιγράψατε από το "έγκριτο" μπλογκ "gleifoarayparxo.blogspot.com" με τίτλο «Πάει για ...κάψιμο "ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος" πριν την ώρα του» και διαπιστώνω το αυτονόητο . Ότι δηλαδή όλες οι δραστηριότητες του κ. Παπαχριστόπουλου που αναφέρετε στην Κόρινθο, είναι Παρασκευή βράδυ, Σάββατο και Κυριακή δηλαδή 10-11 και 12 Φεβρουαρίου 2012.
Ημέρες που φαντάζομαι πως λόγω μη εργασίας του στο Νοσοκομείο των Αθηνών όπου εργάζεται, επισκέπτεται την Κόρινθο.

Και αναρωτιέμαι : Αν εγώ κατάφερα να ανακαλύψω με μια μικρή "βόλτα" στο διαδίκτιο πότε έλαβε χώρα η διανομή στην οποία αναφέρεστε , πως εσείς υιοθετήσατε το δημοσίευμα από το "έγκριτο" μπλογκ "gleifoarayparxo.blogspot.com", χωρίς να κάνετε καμιά διασταύρωση για την εγκυρότητά του, σπεύδοντας μάλιστα να κάνετε ειρωνικά σχόλια όπως : «Γέλια μέχρι δακρύων» και «περαστικά γιατρέ...» υπονοώντας σαφώς πως ήταν δισυπόστατος και έκανε επισκέψεις στην Κόρινθο την ώρα που εμφανιζόταν να μοιράζει κουβέρτες και στην Αθήνα; Αλλιώς προς τι και ο υπότιτλος "γέλια μέχρι δακρύων!!!" και τα "περαστικά" στο τέλος ;
Λάθος τίτλος λοιπόν . Μάλλον για κλάματα είναι η δημοσίευση ...
Εκτός αν θέλατε να δικαιώσετε τον τίτλο σας ως «ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ»
Άλλο όμως μη ενημερωτικό άλλο παραπλανητικό …Γιατί έτσι εκτιθέμεθα και εκτιθέμεθα ακόμη περισσότερο όταν συλλαμβανόμαστε ψευδόμενοι , επειδή αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ...που δυστυχώς δεν είναι "Περαστικά", είναι χρόνια ασθένεια των ΜΜΕ, όταν θέλουν να «κάψουν» κάποιον πριν την ώρα του !!!!!!


20 Απριλίου 2012 στις 8:27 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@Ντέπη Στενού Δεν το πιάσατε το ...υπονοούμενο, ο Θανάσης είναι φίλος μας, τσάμπα γράφατε τόση ώρα προσδίδοντάς μας χαρακτηρισμούς.


20 Απριλίου 2012 στις 8:42 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator