ΠΡΟΒΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

3


Σε τηλεοπτικό παράθυρο πρόσφατα, ο Πάνος Μπεγλίτης (τηλεοπτική δημοκρατία γαρ), δήλωσε ότι ήταν λάθος η σύνδεση κράτους και κόμματος. Ανακάλυψε τα καυτά κάρβουνα. Προσπαθεί να ωραιοποιήσει τη στάχτη της ταύτισης κράτους και κόμματος, που όμως αυτός ακόμα υπηρετεί!!!
Αυτή η ταύτιση είναι ο λόγος που τόσα χρόνια τους κριτικάρουμε. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να επιμένει, να προτρέπει την επέκταση θητείας της ΔΟΤΗΣ κυβέρνησης Παπαδήμου!!! Συμβουλεύει μάλιστα πως η στήριξη Παπαδήμου πρέπει να εμπλουτιστεί με την «πολιτικά ραδιενεργή Ντόρα», την «Δημοκρατική Συμμαχία». Καμία έκπληξη!!! Πάντα όλοι αυτοί ήσαν υπέρ της άποψης του … «συνωστίζονταν στην πλατεία Συντάγματος»!!! Αυτό προτείνουν!!!
Η αποθέωση; Διατύπωσε κατά λέξη την εξής φράση: «Είναι κακό για την κοινωνία ο κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων. Οκτώ με εννέα κόμματα στη νέα Βουλή δεν θα βοηθήσουν».
Κύριε Μπεγλίτη, καιρός να σας συμμαζέψει ο λαός κι η κοινωνία!!!

Κωνσταντίνος Π. Χατούπης
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΒΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ"
Ανώνυμος είπε...

παρτο χαμπάρι μπεγλιτάκο, το πασοκ πεθανε και μαζι του ο γιωργάκης σου και εσυ από πίσω να ακολουθείς, τελειώσατε, μαζέψτε τα....


20 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:35 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς παίζει με τη "φωτιά" ο Μπεγλίτης και... όχι μόνο θα "καεί" αλλά ούτε "κάρβουνο" δε θα μείνει αν συνεχίσει έτσι. Τουλάχιστον οι άλλοι ακόμα κρύβονται και καλά κάνουν.
Γιατί τώρα προκαλεί έτσι αυτός ο άνθρωπος; Αν ξεσηκωθούν εναντίον του μετά ποιος θα φταίει;


20 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:59 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Μπεγλίτη είσαι υπερφίλαος και αλλαζόνας. Ακόμα πιστεύεις ότι είσαι "εξαιρετικός"; Κατέβα από το καλάμι πριν είναι αργά! Τέλειωσες πολιτικά, οι Κορίνθιοι σε απέλυσαν!!


22 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:25 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator