Συνέντευξη τύπου "Ελλάς Βέλου"

0



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο LIVERPOOL F.C. International Football Academies Soccer Schools  στο Βέλο Κορινθίας από την Ελλάδα Βέλου σε συνεργασία με τη Liverpool F.C. και τη στήριξη του Δήμου Βέλου-Βόχας από τις 2-4 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή   3  Φεβρουαρίου σε αίθουσα του Βέλου πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου παρουσία των δύο φιλοξενούμενων προπονητών Τζον Κόνορς  (προπονητή Liverpool)  και Άγη Μερεμέτη ( προπονητή ASA). Παράλληλα  στο πάνελ βρέθηκαν ο Υπεύθυνος ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης κος Γιώργος Βορινιώτης, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της πρώτης ομάδας της Ελλάδας Βέλου κος Χρήστος Βελέντζας καθώς  και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κος Γιώργος Βαρβιτσιώτης.

Αρχικά ο  κος Γιώργος Βαρβιτσιώτης καλωσορίζοντας όλους όσους βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η συνεργασία των δύο πλευρών  έχει βοηθήσει το Σωματείο του Βέλου σε οργανωτικό επίπεδο και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι προπονητές στις προπονήσεις, μεταφέροντας παράλληλα στα παιδιά τι σημαίνει ποδοσφαιριστής και κυρίως πειθαρχημένος άνθρωπος. Τέλος αναφέρθηκε και στην απήχηση στην οποία θα πρέπει να έχει το συγκεκριμένο έργο , τόσο σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όσο και σε αυτούς που δεν ασχολούνται, δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι το συγκεκριμένο άθλημα αλλά και όλα τα  υπόλοιπα είναι παιχνίδι , χαρά και ψυχαγωγία.

Ο κος Γιώργος Βορινιώτης  θέλησε να σταθεί στον επόμενο μεγάλο στόχο που υπάρχει και αυτός δεν είναι άλλος από το να  «εξαπλωθεί» η συνεργασία με τη Λίβερπουλ  σε κάθε γωνιά του Δήμου Βέλου-Βόχας, καλώντας όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να ακολουθήσουν σε ένα τόσο σημαντικό έργο.  Παράλληλα στάθηκε  και στην προεργασία που ήδη γίνεται για την επαναδημιουργία της ομάδας του Ζευγολατιού η οποία ήταν κάποτε αυτή που ανέδειξε πολλούς παίκτες από την περιοχή.

Ο κος Χρήστος Βελέντζας τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη της συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάς Βέλου και  Liverpool F.C.  , ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και ένα «παράπονο».  Οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους σε  κάθε προσπάθεια που κάνουν. Να στηρίζουν τον αγώνα τους και το Σωματείο το οποίο κατά ένα ποσοστό τους διαμορφώνει το χαρακτήρα. Παρατηρείται το γεγονός πως κάποιοι από τους  γονείς φέρνουν τα παιδιά στο γήπεδο και φεύγουν, ενώ σπάνια συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σωματείο. Επίσης μίλησε και για τις ευκαιρίες που θα έχουν τα παιδιά των Ακαδημιών οι οποίες μεταξύ άλλων είναι: Συμμετοχή σε τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουν συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και ίσως τον κόσμο και ταξίδια στην Αγγλία στις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα της Liverpool.

Τέλος οι δύο φιλοξενούμενοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ήδη αποφέρει «καρπούς», ενώ παρατηρήθηκε και εξέλιξη της αγωνιστικής κατάστασης των παιδιών σε σύγκριση με την τελευταία  επίσκεψή τους στο Βέλου. Τέλος, ο κος Κόνορς τόνισε πως έμεινε έκπληκτος από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βέλου αλλά και από τον τρόπο φιλοξενίας των Ελλήνων.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέντευξη τύπου "Ελλάς Βέλου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator