Συγκέντρωση συλλογικοτήτων και πολιτών της Κορινθίας τη Δευτέρα 20/2/2012 στο Κιάτο…

0


Οι πρόλογοι είναι περιττοί. Όσες συλλογικότητες και όσοι πολίτες νιώθουν ότι υπάρχει ανάγκη ένωσης δυνάμεων απέναντι στα απανωτά μνημόνια και τους βιαστές της αξιοπρέπειάς μας, ας έρθουν τη Δευτέρα 20/2/2012 στις 7:30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (Κλεισθένους 57) να συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινούς δρόμους.
Ανάλογες συγκεντρώσεις γίνονται και σε άλλους νομούς και σκοπός είναι στη συνέχεια να γίνει μία πανελλαδική συγκέντρωση και μία προσπάθεια ευρύτερης δικτύωσης. Όσοι από εμάς ανακατευτήκαμε στην κορινθιακή συλλογικότητα «Πρωτοβουλία για τη σωτηρία του Κορινθιακού» και στο πανελλαδικό δίκτυο «Πολίτες κατά του λιθάνθρακα» καταλαβαίνουμε τη δύναμη που μπορεί να μας δώσει μια καινούρια δικτύωση, πέρα από σκοπιμότητες, καπελώματα και πίσω σκέψεις. Πιστεύω ότι η εμπειρία του αγώνα που δώσαμε για τον Κορινθιακό είναι πολύτιμη και πρέπει να μας βοηθήσει να κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορούμε και πρέπει να συνεννοηθούμε. Να συμφωνήσουμε σε βασικές αρχές και στόχους και να δράσουμε μαζί. Η παρουσία όλων μας είναι υπερ-απαραίτητη. Ας θυμηθούμε και το σύνθημα για τον Κορινθιακό:
Έλα κι εσύ. Σε χρειάζεσαι!!!
Ανδρέας Απ. Ζάρρος
Ξυλόκαστρο
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκέντρωση συλλογικοτήτων και πολιτών της Κορινθίας τη Δευτέρα 20/2/2012 στο Κιάτο…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator