Απίστευτη δήλωση του δημάρχου Περιστερίου A. Παχατουρίδη: "Τι να τα κάνω τα δημαρχιλίκια αν δεν μπορώ να εξασφαλίσω ένα πιάτο φαΐ στους δημότες μου"

0Σοκάρουν οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγο τηλεφωνικά στην εκπομπή του Δημ. Μάρκου και της Μάρ. Λεονάρδου στον Real fm ο δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης...

"Όποιος δημότης Περιστερίου δεν έχει ένα πιάτο φαΐ να έρθει να του το δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, ζεστό και αχνιστό από το πρόγραμμα του δήμου μας. Αν δεν είμαι άξιος να φροντίσω τους δημότες μου, καλύτερα να πάω σπίτι μου. 700 περίπου άτομα αυτή τη στιγμή σιτίζονται σε καθημερινή βάση εντελώς δωρεάν από το κοινωνικό πρόγραμμα του δήμου"
Αυτοί είναι λειτουργοί, αυτοί τιμούν την ψήφο που τους εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Σε αυτούς αξίζει ένα μπράβο.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτη δήλωση του δημάρχου Περιστερίου A. Παχατουρίδη: "Τι να τα κάνω τα δημαρχιλίκια αν δεν μπορώ να εξασφαλίσω ένα πιάτο φαΐ στους δημότες μου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator