Αθήνα η πρωτεύουσα του... Μπαγκλαντές!

0


Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι κάθε μέρα και χειρότερη. Ειδικά την νύχτα, μια βόλτα στην Πατησίων θα σε πείσει. Δεν βλέπεις κανέναν Έλληνα να κυκλοφορεί, ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι με μετανάστες. Πόσοι είναι τελικά;; Που μένουν όλοι αυτοί;; Να είναι καλά ο Ελληνάρας που φρόντισε να τους εκμεταλλευτεί, νοικιάζοντας το σπίτι του σε 10-15 μετανάστες. Είναι πολύ αποκαρδιωτικό να βλέπεις τις γειτονιές που γεννήθηκες και που μεγάλωσες να είναι γεμάτες απο ανθρώπους που ούτε "καλημέρα" δεν ξέρουν να πουν. Όχι δεν είναι ρατσιστική αυτή η ανάρτηση όπως κάποιοι θα πουν, απλά είναι ένα τεράστιο παράπονο.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αθήνα η πρωτεύουσα του... Μπαγκλαντές!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator