Από την γκλαμουριά της Μυκόνου στην χρεοκοπία - Τέλος εποχής για Πέτρο Κωστόπουλο

0Φαίνεται ότι έρχεται το τέλος εποχής για την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου καθώς είναι πολύ πιθανό όλα τα περιοδικά να αποτελέσουν παρελθόν.
Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία η κατάσταση είναι τραγική με απλήρωτους εργαζόμενους εδώ και μήνες. Τον Φεβρουάριο λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να μην δούμε ξανά περιοδικά όπως το ΟΚ και το Down Town καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος καταλήγει στην απόφαση ότι ήρθε το τέλος της ΙΜΑΚΟ λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από την γκλαμουριά της Μυκόνου στην χρεοκοπία - Τέλος εποχής για Πέτρο Κωστόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator