Ανοιχτή Συνέλευση πλατείας Περιβολάκια: Κατάθεση ερωτήματος στο δήμο Κορινθίων σχετικά με την προστασία των αστέγων από τις καιρικές συνθήκες

0



Προς Δήμο Κορινθίων
Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής 
κ. Σταματάκη

                                                                                                   Κόρινθος, 9 Ιαν. 2012



Θέμα : Προστασία Αστέγων από τις καιρικές συνθήκες 


Κύριε Αντιδήμαρχε,
        Από τα μέσα Δεκεμβρίου 2011 ο Γ.Γ Πρόνοιας κ. Κατριβάνος έχει αποστείλει επιστολή προς την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να γίνει μια συστηματική προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των υπαρχουσών δομών και να αυξηθούν τα πλαίσια προστασίας αστέγων ατόμων, ή οικογενειών που στερούνται κατοικίας ιδίως κατά την χειμερινή περίοδο, όπου παρατηρούνται πολύ μικρές θερμοκρασίες.
       Με βάση αυτή την επιστολή και με δεδομένο ότι πολλοί δήμοι της χώρας προέβησαν ήδη στις κατάλληλες ενέργειες διάθεσης χώρων ερωτάσθε:
       -Σε ποιές ενέργειες προβήκατε ώστε να προσφέρετε προσωρινό στεγασμένο δημοτικό χώρο στους άστεγους του δήμου Κορινθίων κατά τη διάρκεια των εορτών αλλά και την υπόλοιπη χειμερινή περίοδο;
      -Ποιές ενέργειες έχουν προγραμματισθεί από πλευράς  του οργάνου του οποίου προΐσταστε ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στέγασης αυτών των ανθρώπων και μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου;
     - Τι προτίθεστε να κάνετε για τη σίτιση αυτών των ανθρώπων που δυστυχώς θα αυξάνονται λόγω της οικονομικής κρίσης;
      Στα ερωτήματά μας αυτά αναμένουμε δημόσια τοποθέτησή σας με δεδομένο ότι η επιστολή μας θα κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ και θα σας υποβληθούν ερωτήσεις.

                                                
Με τιμή,
                 
Ανοιχτή Συνέλευση της Πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή Συνέλευση πλατείας Περιβολάκια: Κατάθεση ερωτήματος στο δήμο Κορινθίων σχετικά με την προστασία των αστέγων από τις καιρικές συνθήκες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator