Βαρυσήμαντη δήλωση Μπεγλίτη: "Θα σας βάλω και σως για να γλυστράει..."

1



Σε τηλεοπτική συνέντευξή του (05/01/12) στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ», και στον δημοσιογράφο Γ. Κουβαρά (συμμετείχαν ακόμα οι δημοσιογράφοι Γ. Αντύπας, Α. Δελλατόλας και Γ. Καρέλιας), ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Κορινθίας, Πάνος Μπεγλίτης, σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα μείωσης του κατώτερου μισθού, δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε καμιά περίπτωση δεν προτίθεται ως βουλευτής να υποστηρίξει, στο κοινοβούλιο, την κατάργηση της Εθνικής, Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, και την περαιτέρω μείωση του κατώτερου μισθού, .....διότι έναν πεθαμένο όσο κι αν τον πυροβολείς τα βόλια σου χαλάς.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαρυσήμαντη δήλωση Μπεγλίτη: "Θα σας βάλω και σως για να γλυστράει...""
Ανώνυμος είπε...

Ντομάτες ρε, μαρούλια, σάπια λάχανα όπου τον βρείτε!! Πιο εποικοδομητική κριτική δεν υπάρχει για τον γελοίο!! Ορμάτε του, του καραγκιόζη! Δε ντέπεται που υπάρχει ακόμα!!


15 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:44 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator