Μάνος: Διώξτε 100.000 δημόσιους υπαλλήλους και τον... Παπαδήμο

0Ο επικεφαλής της «Δράσης» υποστήριξε σε συνέντευξη του στο voria.gr ότι για να μην χρεοκοπήσει η χώρα θα πρέπει να απομακρυνθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι. 
«Χρειάζονται θεαματικές κινήσεις, εντός του επόμενου διμήνου για να πειστούν οι πιστωτές. Δεν θα πείσουμε κανέναν, αν δεν γίνουν αλλαγές θεαματικές. Προτείνω, για παράδειγμα, να απολυθούν αμέσως 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Έτσι μόνο θα δώσουμε ισχυρό μήνυμα ότι αγγίζουμε τις ιερές αγελάδες της Ελλάδας, ότι κάτι αλλάζει σε αυτή τη χώρα. Και αυτό βέβαια πρέπει να γίνει για να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας και όχι μόνο γιατί το ζητάει η τρόικα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μάνος. 
Ζητάει τον πλήρη ανασχηματισμό της κυβέρνησης ακόμα και του ίδιου του Πρωθυπουργού και προτείνει για την προεδρία της κυβέρνησης τον Κώστα Σημίτη. 
«Στην πραγματικότητα είναι κυβέρνηση Παπανδρέου με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Είναι αδικαιολόγητο το ότι ο νυν πρωθυπουργός δεν ζήτησε τίποτα κατά τον σχηματισμό κυβέρνησης του. Μπορεί σε κάποιους το όνομα του Σημίτη να προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς, αλλά το πρωτεύον είναι να σωθεί η χώρα και ο Σημίτης θα ήταν μία καλή επιλογή και σίγουρα αποτελεσματικότερη από τον Παπαδήμο. Θα κάνει τη δουλειά και θα αποσυρθεί».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάνος: Διώξτε 100.000 δημόσιους υπαλλήλους και τον... Παπαδήμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator