Τροπολογία-ντροπή! Δεν κόβονται οι υπερωρίες μόνο σε υπαλλήλους υπουργών, βουλευτών και κομμάτων

1


Την ώρα που οδοιπορικά και υπερωρίες για κάθε άλλο κοινό... θνητό υπάλληλο του δημοσίου κόβονται μαχαίρι τα “δικά τους παιδιά” όσοι υπηρετούν δηλαδή στα γραφεία των εθνοπατέρων, αλλά και στα κόμματα έχουν δικαίωμα για 90 ώρες υπερωρίας.

 

Αυτό με τροπολογία που κατατέθηκε χθες με το πολυνομοσχέδιο. Θυμίζουμε ότι για όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους του δημοσίου οι υπερωρίες και τα κυριακάτικα δεν μπορούν να ξεπερνούν τις 20 ώρες...
Παράλληλα διαμορφώνονται και οι υπερωρίες για τους υπαλλήλους των γραφείων των γενικών και ειδικών γραμματέων, καθώς και των διοικητών ασφαλιστικών οργανισμών σε 70 ώρες.
Στην ευνοϊκή για ολίγους ρύθμιση φυσικά και περιλαμβάνονται και οι μετακλητοί υπάλληλοι στα γραφεία βουλευτών και υπουργών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “το Έθνος” κυβερνητικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι αρκετοί συνεργάτες υπουργών επιθυμούν να αποδεσμευτούν από τα καθήκοντά τους λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και της μηδαμινής διαφοροποίησης στις αμοιβές τους από το σύνολο των υπαλλήλων.
Αυτό όμως μοιάζει απλά σαν μια καλή δικαιολογία να περάσει μια ακόμη φωτογραφική τροπολογία υπερ ημετέρων την ώρα που υπάρχει μείωση των αμοιβών έως και 60% για όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δημοσίου μέσω ενιαίου μισθολογίου...
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τροπολογία-ντροπή! Δεν κόβονται οι υπερωρίες μόνο σε υπαλλήλους υπουργών, βουλευτών και κομμάτων"
Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Μπεγλίτης μια προεκλογική του δέσμευση που να τήρησε, ένα πρόβλημα μικρό ή μεγάλο που να έλυσε στην Κορινθία, πέρα από τα δεκάδες ρουσφέτια που εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να κάνει σε φαντάρους. Ποιος τελικά ωφελήθηκε από την εκλογή του ως βουλευτής στην Κορινθία; Μόνο ο ίδιος που έγινε υπουργός, η γυναίκα του που την απέσπασε στο ιδιαίτερο γραφείο του στο ΥΕΘΑ και η αδερφή του που την απέσπασε στο πολιτικό του γραφείο στην Κόρινθο. Όλη του η οικογένεια δηλαδή “φτιάχτηκε” με την ψήφο των Κορινθίων. Οι Κορίνθιοι σε τι ωφελήθηκαν από την εκλογή του; Μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους στη Σορβόννη όπως σπουδάζει τα δυο του παιδιά ο Μπεγλίτης από πέρσι; Όχι βέβαια, τα δικά μας παιδιά δεν έχουν ούτε βιβλία!


19 Οκτωβρίου 2011 στις 7:07 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator