Στα χνάρια του Σταματόπουλου και ο Πνευματικός, πετά τις εξέδρες των παρελάσεων

0


ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Στο πεζοδρόμιο οι …επίσημοι..!
Ήταν η τελευταία φορά που στην Κόρινθο στήθηκαν εξέδρες ιδιαίτερα στις παρελάσεις.
Ο δήμαρχος Κορινθίων διεμήνυσε αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στις υπηρεσίες του ότι πλέον στην Κόρινθο τελειώνει ο διαχωρισμός «αρχόντων» και λαού…
Η δημοτική αρχή, οι θεσμοί παράγοντες αλλά και η πολιτική ηγεσία απο εδώ και στο εξής θα κάθονται στο πεζοδρόμιο όπως κάθεται και ο κόσμος που παρακολουθεί τις παρελάσεις.
Μόνο εάν επισκέπτεται την Κόρινθο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ή αρχηγός κράτους θα υπάρχει στο μέλλον διακριτική θέση..!
«Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει εμείς πρώτοι να δίνουμε στον κόσμο το παράδειγμα της σεμνότητας. Αρκετά έχουμε για πολλά χρόνια προκαλέσει τους πολίτες» …είπε σε συνεργάτη ο δήμαρχος των Κορινθίων και πήρε μία απόφαση που μπορεί να αλλάξει την εικόνα των παρελάσεων τουλάχιστον.
Είναι ο δεύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα μετά τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο που πετά τις στολισμένες εξέδρες και οι «επίσημοι» θα παρακολουθούν τις παρελάσεις με τρόπο που επιβάλλουν οι καιροί και οι ανάγκες της χώρας, όπως συνέβη φέτος στο Κιάτο.
Εξαιρετική η πρωτοβουλία του δημάρχου Σικυωνίων και η σκέψη του Δημάρχου Κορινθίων …!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα χνάρια του Σταματόπουλου και ο Πνευματικός, πετά τις εξέδρες των παρελάσεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator