Οργισμένος Έλληνας γράφει στη Μέρκελ: "...ούτε ένα ευρώ, αν οι πολιτικοί δεν αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν"

0



"Να μην δώσει ούτε ένα ευρώ, αν οι πολιτικοί δεν αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν" καλεί την Άνγκελα Μέρκελ 50χρονος Έλληνας. Στον Σόιμπλε απευθύνθηκε η αδερφή παραπληγικής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη δεκάδων ανθρώπων που έπαιρναν μαϊμού-αναπηρικές συντάξεις

Στη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ και στον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας επέλεξαν να απευθυνθούν δύο συμπατριώτες μας, λόγω της αγανάκτησής τους με την κατάσταση στη χώρα.
Πρόκειται για τον 50χρονο διαφημιστή κ. Θ. Τζήμερο, ο οποίος υποστηρίζει ότι χωρίς διεθνή βοήθεια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, και την κ. Ι.Χ. η οποία με αφορμή ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καταγγέλλει την ύπαρξη δεκάδων ανάπηρων-μαϊμούδων.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", ο κ. Τζήμερος έστειλε γράμμα στην Άνγκελα Μέρκελ και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πριν περίπου ένα μήνα ζητώντας τη βοήθειά της και λέγοντας ότι "δεν βλέπει" φως.
"Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας στην Ελλάδα, που να θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα" γράφει ο κ. Τζήμερος και συνεχίζει:
"...το κράτος αποτελείται από πρώην αφισοκολλητές των δύο κομμάτων. Τι θα κάνατε εσείς, αν ακούγατε τον εφοριακό που ήρθε στην επιχείρησή σας για έλεγχο και τα βρήκε όλα άψογα, να σας λέει ότι είναι αδύνατον να γυρίσει στην εφορία με 'άδεια χέρια' και ότι πρέπει οπωσδήποτε να γράψει πρόστιμο για να πάρει και αυτός τη μίζα του;"
Ο κ. Τζήμερος στην επιστολή του, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα, αλλά στόχος τους είναι να καταλάβουν την εξουσία προκειμένου να διαμοιράσουν τα ιμάτιά της ως λάφυρο στους "πελάτες", αυτούς που ωθεί το ίδιο το κράτος στη φοροδιαφυγή.
"Κι όμως το να πιαστούν τουλάχιστον οι κραυγαλέες περιπτώσεις (μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνδικαλιστές) είναι πολύ απλό: Αρκεί η διασταύρωση περιουσιακών στοιχείων με φορολογικές δηλώσεις και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών. Γιατί δεν το κάνει καμία κυβέρνηση;" αναρωτιέται στην επιστολή του ο 50χρονος επιχειρηματίας.
Υποστηρίζει μάλιστα ότι και οι πολίτες έχουν ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί, καθώς όπως γράφει, "αν οι πολίτες επιθυμούσα να καθαρίσουν την αυλή τους, θα έπρεπε να ζητήσουν να ελεγχθούν εξονυχιστικά τα περιουσιακά στοιχεία των δικών τους που έβαζαν υπογραφές σε μεγάλες συμβάσεις και προγράμματα.
Ο 50χρονος καταλήγει στην επιστολή του, ζητώντας από την Άνγκελα Μέρκελ να μην δώσει ούτε ευρώ αν οι πολιτικοί δεν αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν.
"Εξοχωτάτη, εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες είμαστε ευγνώμονες που εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν τη μονιμότητα της κομματικής πελατείας, που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια(θα γνωρίζεται, υποθέτω το 'επίδομα έγκαιρης προέλευσης που έπαιρνε όποιος πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του). Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω χωρίς αυτή την προϋπόθεση".
Στον κόσμο των μαϊμού συντάξεων
Η "Καθημερινή της Κυριακής" δημοσιεύει ακόμα μία επιστολή μιας γυναίκας, η οποία μένει στη Νέα Σμύρνη με αδελφή της, η οποία είναι παραπληγική, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη το 1978.
Η κα Ι.Χ. απευθύνθηκε στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όταν διαπίστωσε πόσοι γνωστοί της έπαιρναν αναπηρική σύνταξη χωρίς να είναι ανάπηροι.
Στην επιστολή της αναφέρει περιπτώσεις ανθρώπων που κατάφεραν να πάρουν αναπηρική σύνταξη, λαδώνοντας γιατρούς στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά και μια γυναίκα η οποία παίρνει τη σύνταξη-μαϊμού το συζύγου της μετά τον θάνατό του.
Ο ίδιος έπαιρνε αναπηρική σύνταξη για 10 χρόνια, χωρίς να είναι ανάπηρος.
Η κα Ι.Χ. αποφάσισε να στείλει γράμμα στον Σόιμπλε, όταν το αναπηρικό αμαξίδιο της αδερφής της υπέστη φθορές, αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί ήταν δύσκολο να αντικατασταθεί με τη βοήθεια του κράτους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά απευθύνθηκε σε Έλληνες υπουργούς και στη συνέχεια στην Κομισιόν και τον Σόιμπλε, καθώς όπως δηλώνει στην εφημερίδα κατάλαβε ότι ισχύει το "ή εμείς ή αυτοί (οι ανάπηροι-μαϊμού)".
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οργισμένος Έλληνας γράφει στη Μέρκελ: "...ούτε ένα ευρώ, αν οι πολιτικοί δεν αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator