Τ'άκουσε και ο Μπεγλίτης από τους εργαζομένους στο 424 ΣΝΘ

1



Με συνθήματα κατά του μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης “υποδέχθηκαν” οι εργαζόμενοι του 424 ΣΝΘ τον Υπουργό Άμυνας Π. Μπεγλίτη στον οποίο μάλιστα απέκλεισαν την είσοδο.

Ο υπουργός και η συνοδεία συνάντησαν μπροστά στην Πύλη του νοσοκομείου ομάδα εργαζομένων και για αυτό αναγκάστηκαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους και να μπουν πεζοί στο χώρο του νοσοκομείου.

Μια κυρία έφυγε από το πλήθος και συνομίλησε  στον Υπουργό λέγοντάς του… «Παίρνω 415 ευρώ το μήνα πως θα ζήσω; Μαζί σας ήμουν αλλά με αναγκάσατε να είμαι τώρα απέναντί σας..!!!!

Ο Υπουργός ήθελε δεν ήθελε έκατσε και άκουσε.

http://loutraki1.blogspot.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τ'άκουσε και ο Μπεγλίτης από τους εργαζομένους στο 424 ΣΝΘ"
Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα οι ευθύνες προσωποποιούνται και αποδίδονται κάποια στιγμή. Επίσημα ή ανεπίσημα. Με ψήφο, με φτύσιμο ή απαξίωση.
Τί γίνεται όμως με το "βύσμα" ? Μήπως ο στρατός δεν ήταν ο πρώτος διδάξας ? Τί γίνεται με αυτούς που χρησιμοποιούν καταχρηστικά την στρατιωτική ιδιότητα τους? Τι γίνεται με το νόμο του Βενιζέλου που πήγε να βάλει τάξη στις μεταθέσεις ? Τι γίνεται με αυτούς που " χαριστικά - βυσματικά " διατηρούνται στις μεταθέσεις τους 5 και πλέον έτη, με "κοινωνικούς" λόγους ακόμα και σε βάρος συναδέλφων τους που φορτώνονται τις υπηρεσίες - βάρδιες τους? Τί γίνεται με τον φορολογούμενο πολίτη που πληρώνει έμπειρες νοσηλεύτριες να το "ξύνουν" σε Ραντάρ ? Μήπως ο (όποιος) Υπουργός κύριος Μπεγλίτης θα πρέπει να ξεκινήσει την "πάταξη" όχι των συνταξιούχων - στρατιωτικών αλλά της νοοτροπίας του βύσματος και της σπατάλης πολύτιμων ανθρωπίνων πόρων, εν όψη της δύσκολης οικονομικά εποχής για όλους μας?
Αλλιώς μιλάμε για υποκρισία και προσπάθεια διαχωρισμού των λειτουργών της Δημόσιας μηχανής και κατάχρηση της στρατιωτικής ιδιότητας εκ μέρους και με την ανοχή όλων.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ


2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:02 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator