ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

0


Αγαπητέ Δήμαρχε

Καλά, αποφασίσατε να διαθέσετε 60.000 ευρώ για να φέρετε στο Κιάτο όλη την διεθνή πρωτοπορία στον χώρο του Θεάτρου (αλήθεια 200.000 ευρώ σας ζήτησε ο Τερζόπουλος , πώς μετά κατέβηκε στις  60.000 ευρώ?, ελπίζω να μας δώσετε κάποια στιγμή γραπτό κοστολόγιο, για να δούμε ποιος έβαλε και ποιος έβγαλε τι) με τι μούτρα Δήμαρχέ μου θα τους υποδεχτείτε  εσύ και οι συμπαραγωγοί κκ Τατούλης και Παπαγγελόπουλος , σ’ αυτούς τους χώρους?
Πρόσεξε μην πέσει κάνα δοκάρι στα πολύτιμα κεφάλια τους γιατί θα τα πληρώσεις χρυσά και τότε θα μιλάμε για πραγματικό ….  Δράμα !!

ΥΓ 1  Αν δεν κατάλαβες (πράγμα που αμφιβάλω γιατί είσαι τουλάχιστον πανέξυπνος) οι φωτογραφίες είναι από τις αποθήκες  ΑΣΟ , όπου θα στεγαστεί η  γλυπτική έκθεση «ESPERIA» της διεθνούς φήμης εικαστικού κυρίας Καλλιόπης Λεμού  που στοίχισε στην ίδια λέει (μόνο για μεταφορά και εγκατάσταση ) … 45.000 ευρώ !

ΥΓ 2  Η υπόθεση μούφερε στο μυαλό και μία παροιμία που αναφέρεται στα μεταξωτά εσώρουχα , αλλά άστο καλύτερα!
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator