Χρωματιστή επανάσταση/Colourful revolution/Revolución de colores

0



Συστατικά: 
1 μικρό μπουκαλάκι νερό 
1/4 (125ml) λαδομπογιά χρώματος επιλογής σας 
3/4 (375ml) νέφτι 
 
Οδηγίες: 
Πίνουμε το νερό! 
Με τη βοήθεια ενός χωνιού προσθέτουμε το χρώμα και το νέφτι. 
Κλείνουμε το καπάκι και χτυπάμε καλά ώσπου να γίνει το μίγμα ομοιόμορφο. 
Τρυπάμε το καπάκι και το μπουκαλάκι μας με χρώμα είναι έτοιμο για χρήση!! Προαιρετικά μπορούμε να έχουμε μαζί μας και ένα δέυτερο καπάκι χωρίς τρύπα για να το χρησιμοποιούμε για αποθήκευση, χωρίς φόβο να... λερωθούμε!! 
Εναλλακτικά για τους οικολόγους: αντί για λαδομπογιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί νερομπογιά αυτοκινήτου (125ml) που ανακατεύεται με νερό (375ml). 
Καλό μπουγέλωμα!
radiomusicrock.blogspot.com
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρωματιστή επανάσταση/Colourful revolution/Revolución de colores"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator