Οι Αγανακτισμένοι αποστέλλουν ψήφισμα στη Βουλή

5


Διαβάστε το περιεχόμενό του και εάν το επιθυμείτε, υπογράψτε!
Το γύρο της Ελλάδας -και όχι μόνο- κάνει μέσω διαδικτύου το ψήφισμα των Αγανακτισμένων, οι οποίοι σκοπεύουν να το αποστείλουν στη Βουλή, αφότου υπογραφεί από τους Έλληνες πολίτες. Διαβάστε αναλυτικά το περιεχόμενό του:

Επειδή το μαζικό κίνημα της πλατείας πρέπει να εκφραστεί σε αυτή τη φάση με συγκεκριμένα αιτήματα το ψήφισμα αυτό να το υπογράψουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μέσα από το διαδίκτυο και από πόρτα σε πόρτα.

Το ψήφισμα με τις υπογραφές θα παραδοθεί εντός 10ημέρου στον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων από αντιπροσωπεία. Ο Ελληνικός λαός θα παραμείνει στις πλατείες μέχρι τα αιτήματα αυτά να γίνουν άμεσα νόμος του Ελληνικού κράτους.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. Η Ελλάδα να αμφισβητήσει την νομιμότητα της δανειακής σύμβασης που έχει υπογράψει μετην Τρόικα.

2. Να γίνει άμεσα ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ για να δούμε ποιο κομμάτι του είναι Νομιμο και ποιό παράνομο.

3. Να αποκατασταθεί άμεσα η απώλεια στις συντάξεις.

4. Να αλλάξει ΑΜΕΣΑ ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών και να αρθεί η παραγραφή για τα
αδικήματα της κεντρικής διοίκησης σε βάθος 15ετίας.

5. Να επανέλθει ο ΦΠΑ στα επίπεδα προ του 2010.

6. Να επιβληθεί έκτακτη εισφορά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20000 Ευρώ για όσους διετέλεσαν από το 1974 και μετά υπουργοί, υφυπουργοί, διορισμένοι γραμματείς υπουργείων και επικεφαλής δημοσίων οργανισμών με ανάλογη δήμευση της περιουσίας τους.

Τα χρήματα που θα εισπραχθούν να δεσμευτούν και να πάνε αποκλειστικά προς ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων και τα επιδόματα ανεργίας.

7. Να δημοσιοποιηθεί άμεσα ο κατάλογος των ελλήνων καταθετών στις ελβετικές τράπεζες, ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και να τους επιβληθεί ο φόρος που αναλογεί με τις νόμιμες προσαυξήσεις.

8. Να αλλάξει το πλάνο των αποκρατικοποιήσεων και να μην υπάρξει δια νόμου το περιθώριο να τις καθορίσουν οι δανειστές μας.

9. Να διανεμηθεί δημόσια γη και περιουσία σε άνεργους και ακτήμονες νέους προς εκμετάλλευση μέσω ΕΣΠΑ.

10. Αφού αυτά ψηφιστούν να παραιτηθεί άμεσα η κυβέρνηση, να προκηρυχθούν εκλογές για αναθεώρηση του Συντάγματος και στο μεσοδιάστημα να συσταθεί Οικουμενική Κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης
".

Όποιος επιθυμεί να το υπογράψει, μπορεί να επισκεφτεί τη διεύθυνση http://www.psifismapoliton.gr/
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2011

5 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Αγανακτισμένοι αποστέλλουν ψήφισμα στη Βουλή"
Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά επειδή δεν μπορώ να βρω την πηγή του συγκεκριμένου αιτήματος μιας και στο real democracy δεν υπάρχει (εκτός και αν δεν έψαξα καλά), το συγκεκριμένο ψήφισμα ψηφίστηκε από την λαϊκή συνέλευση πλατείας Συντάγματος;
Γιατί πανελλαδικό συντονισμὀ από όλες τις συνελεύσεις της χώρας έχει το Σάββατο και την Κυριακή και αυτό είναι ένα θέμα σοβαρό που πρέπει να συζητηθεί καλά.


7 Ιουλίου 2011 στις 7:48 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

ΔΕΝ είναι από το real democracy και το σύνταγμα


7 Ιουλίου 2011 στις 8:25 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

οπότε δεν αντιπροσωπεύει την πλατεία Συντάγματος, τις υπόλοιπες πλατείες και τους αγανακτισμένους των πλατειών, οι αποφάσεις των οποίων παίρνονται μέσα από λαϊκές συνελεύσεις!!
απλά για να είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που λέμε!!


8 Ιουλίου 2011 στις 12:58 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Απ´ότι βλέπω η προπαγάνδα στο όνομα των αγανακτισμένων των πλατειών, συνεχίζεται και μετά τα προηγούμενα σχόλια!!!
ότι πιστεύει ο καθένας πως είναι σωστό για την σωτηρία της χώρας, μας το αραδιάζει,βάζει μπροστά το "οι αγανακτισμένοι", βρίσκει και έναν δημοσιογράφο που του αρέσει η πρόταση αλλά δεν έχει μπει καν στο πνεύμα του τι συζητιέται στις πλατείες πανελλαδικά και ιδού ο τίτλος.
"Οι Αγανακτισμένοι αποστέλλουν ψήφισμα στη Βουλή"

α ρε μαύρα μεσάνυχτα!!
ωραία δημοσιογραφία..


11 Ιουλίου 2011 στις 8:23 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

@Ανώνυμος 8.23Ποιά προπαγάνδα; τι λέτε; από εμάς εννοείτε; δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ποιό είναι το "πνεύμα"; ξέρετε εσείς τι συζητιέται στις πλατείες όλης της χώρας;;;;;;;;


12 Ιουλίου 2011 στις 8:36 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator