ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ...!!!

1


Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας πιέζουν την νομαρχιακή για αντεπίθεση !!!

Την περασμένη Παρασκευή το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο Εργατικό κέντρο της Κορίνθου με ομιλητή τον Αργείτη υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Οι λόγοι που αναβλήθηκε η ομιλία και η συγκέντρωση δεν έγιναν γνωστοί.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο υφυπουργός κ. Μανιάτης μέχρι και την τελευταία στιγμή πίεζε να γίνει η συγκέντρωση και δήλωνε ότι «δεν θα τον φιμώσει μία ομάδα 20-30 ανθρώπων»..

Όμως η συγκέντρωση δεν έγινε..

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ από όλο τον νομό καθημερινά πιέζουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και δηλώνουν αποφασισμένα να την περιφρουρήσουν οι ίδιοι..
Στέλεχος της νομαρχιακής δήλωσε ότι «ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν θα ανεχθεί άλλο την κατάργηση του δημοκρατικού δικαιώματος της λειτουργίας του κόμματος και θα περάσει στην αντεπίθεση..»

Τα όσα γίνονται σε όλη την Ελλάδα έχουν αρχίσει να δημιουργούν στα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ συσπείρωση παρά τον σκεπτικισμό που υπάρχει στο κόμμα…

Το ζητούμενο είναι ότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε σύγκρουση διότι τι θα συμβεί αν κάποιοι επιχειρήσουν να κάνουν αντισυγκέντρωση και δεχθούν επίθεση από εκνευρισμένα και αποφασισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Πάντως η νομαρχιακή επιτροπή Κορινθίας είναι πλέον έτοιμη όπως μας είπε άλλο στέλεχος του κόμματος έστω και να είναι η μοναδική στην Ελλάδα άμεσα να προχωρήσει σε δημόσια συγκέντρωση και μας τόνισε χαρακτηριστικά:
«Οποιος θέλει ας τολμήσει να δημιουργήσει προβλήματα»..!!!

Ο Νίκος Πετρόπουλος μιλά για ηρεμία και λέει ότι δεν χρειάζεται να ρίξει κανείς λάδι στην φωτιά αλλά ταυτόχρονα θεωρεί απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν που έχουν καταλύσει την δημοκρατική λειτουργία…!!

Σ.Σ. ΜΗ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ" Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ...
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2011

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ...!!!"
tsantiri.gr είπε...

Σχόλιο tsantiri: Σαν πολύ τσαμπουκάδες μας προέκυψαν οι κύριοι της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία! Βεβαίως, το θράσος των εκσυγχρονιστών – σημιτικών του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό (και στην Κορινθία η Νομαρχιακή είναι «εκσυγχρονιστάν»), αλλά τώρα διαπιστώνουμε ότι -πέρα από θράσος- έχουν και άγνοια κινδύνου σε συνδυασμό με άγνοια της πραγματικότητας. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τη δημόσια συγκέντρωσή τους… Να μαζευτείτε, να μετρηθείτε…


6 Ιουλίου 2011 στις 8:42 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator