«Αγανακτισμένοι» κατέλαβαν το Δημαρχείο Κορίνθου (video)

0


Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας «Περιβολάκια», προχώρησε χθες 27 Ιουνίου 2011 σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κορινθίων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως διαμαρτυρία για την συζήτηση και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
Μετά την είσοδο του συνόλου των ανθρώπων που συγκροτούν τη ανοιχτή συνέλευση απαιτήσαμε και επιβάλλαμε με ειρηνικό τρόπο από το δημοτικό συμβούλιο να καθίσουν στη θέση του κοινού και να ακούσουν τα ψηφίσματά μας.
(Να διευκρινιστεί ότι τρεις από αυτούς με δική τους πρωτοβουλία ήρθαν με το μέρος μας.)
Διαβάστηκαν τα ψηφίσματα :
-         Ψήφισμα ανοικτής συνέλευσης πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου
-         Ποιοι είμαστε
-         Ψήφισμα απόλυσης βουλευτών νομού Κορινθίας
-         Ψήφισμα για τη δράση τη σχετική με τα ΑμεΑ
Στη συνέχεια με ειρηνικό τρόπο συνεχίστηκε η κατάληψη, η οποία έληξε μετά από μία ώρα.
Θα επανέλθουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
Διαμηνύουμε στους βιαστές των ονείρων μας ότι το χρέος δεν είναι δικό μας, ότι το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει και ότι δεν θα φύγουμε από τις πλατεἰες μέχρι να φύγουν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται και μας κοροιδεύουν.

Ανοιχτή συνέλευση πλατείας "Περιβολάκια" Κορίνθου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αγανακτισμένοι» κατέλαβαν το Δημαρχείο Κορίνθου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator