Μήνυμα προς ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

3


Αγαπητοί "κοπρίτες", σας προτείνω μια λύση που θα μας διευκόλυνε πάρα πολύ, εμάς σαν καταναλωτές, και επιπλέον εσείς δεν θα ακούτε πλέον όλα αυτά τα ωραία "γαλλικά" που ακούτε από εκατομύρια Έλληνες κάθε φορά που μας κατεβάζετε τους διακόπτες.
Αν θέλετε να πιάσει τόπο η διαμαρτυρία σας την επόμενη φορά, αντί να κλείσετε τους διακόπτες να κλείσετε τα ταμεία είσπραξης.
Έτσι, θα έχετε όλη την κοινωνία στο πλευρό σας (και όχι απέναντί σας όπως τώρα) και επί πλέον θα βαρέσει συναγερμό και η διοίκησή σας.
Αλλά τι περιμένω, συνδικαλιστές δεν είσαστε.......;;;;;
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2011

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήνυμα προς ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ"
Antonis Ktistakis είπε...

ΜΙΑ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ.


25 Ιουνίου 2011 στις 9:48 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση είναι πολύ σωστή. οι διακοπές είναι εντελώς αδικαιολόγητες και επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά και απαράδεκτο τσαμπουκά,αλλά πριν βγάλουμε τα μαχαίρια για να αλληλοσφαχτούμε,ας συζητήσουμε (μήπως και βρούμε κάποια άκρη). Η δική μας μέχρι τώρα αποστασιοποίηση από τα κοινά, έδωσε τέτοιες δυνατότητες στους εργατοπατέρες και τους πολιτικάντηδες. Ομως δεν πιστεύω, ότι όλοι οι ερργαζόμενοι στο δημόσιο είναι του ιδίου φυράματος. Είναι το ίδιο το σύστημα, που μετατρέπει σε κοπρίτη ακόμη και τον φιλότιμο και χρειάζεται ψύχραιμη συζήτηση, για να μπορέσουμε να το αλλάξουμε και όχι ταμπούρωμα του καθενός πίσω από τα δίκια του και τις απόψεις του. Διευκρινίζω, επειδή τα πνεύματα είναι οξυμμένα, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και έχω πολλούς λόγους,για να ρίξω και εγώ κατραπακιές, αλλά είναι η ώρα;
Π. Ρέππας


25 Ιουνίου 2011 στις 1:03 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

Η πρόταση αυτή θα παραμείνει πρόταση, δεν θα υλοποιηθεί ποτέ, το ξέρουμε όλοι αυτό. Οι "συνδικαλιστές" αυτού του τύπου θέλουν την κοινωνία απέναντι, όχι συμπαραστάτη, αυτό είναι το παιχνίδι τους. Παίζουν κόβοντας το ρεύμα στον κόσμο, πρακτική 30 χρόνων. Κολλημένοι στα συμφέροντά τους. Ευχαριστούμε για την παρέμβασή σας...
Parakato blog team


25 Ιουνίου 2011 στις 2:44 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator