Συνεχίζει να κινδυνεύει το Μεσοπρόθεσμο από τους Επτά αγανακτισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

0


Από Επτά εξέχοντες προσωπικότητες. Από τους επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Δημήτρη Λιντζέρη, Χρύσα Αράπογλου, Όλγα Τέντε, Σοφία Γιαννακά, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Θωμάς Ρομπόπουλο και Γιάννης Αμοιρίδη κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας, η ιστορία μας, οι αιματοκυλισμένοι αγώνες των προγόνων μας. Από αυτούς του επτά περιμένει πλέον ο λαός να αποτινάξουν τον ζυγό της προδοσίας. Μιλάμε για τους επτά εναπομείναντες αγανακτισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποία είχαν δηλώσει αρχικά ότι θα καταψηφίσουν το μεσοπρόσθεσμο.
Αν το καταψηφίσουν τότε …
…δεν συμπληρώνεται το σύνολο των 151 ψήφων στην βουλή και η τρόικα δεν θα καταβάλλει την 5η δόση του δανείου, στις 15 Ιουλίου το Δημόσιο δεν θα μπορεί να πληρώσει τους μισθούς και τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία τις συντάξεις και θα ξεσπάσει μια οξύτατη κυβερνητική κρίση που αυτή τη φορά σίγουρα θα οδηγήσει τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση σε παραίτηση

Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με 160 βουλευτές στη Βουλή. Από αυτούς έχουν μείνει οι 156, καθώς οι Δημαράς, Λιάνης, Σακοράφα, Οικονόμου έχουν ήδη ανεξαρτητοποιηθεί.
Από τους 156 ήδη ένας, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Α. Αθανασιάδης, έχει δηλώσει επίσημα ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Μένουν τέσσερις μέχρι να φτάσουμε στο κόκκινο όριο των 151 ψήφων που χρειάζεται η κυβέρνηση για να περάσει το νομοσχέδιο.

Θα τους έχει;

Πληροφορίες λένε πως δεν θα τους έχει.

Οι επτά εναπομείναντες αγανακτισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν συναινούν πλέον στην προδοτική πολιτική κατά της χώρας. Το Δήλωσαν και Δεσμεύτηκαν, τόσο στον λαό όσο και στους ψηφοφόρους τους..

Όσοι τους γνωρίζεται λοιπόν υποστηρίξτε τους, βοηθήστε τους με κάθε μέσο, να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούν την γνώμη σας, τα πιστεύω σας. Βοηθήστε τους και στηρίξτε τους γιατί οι πιέσεις από τον κομματικό μηχανισμό είναι τεράστιες για το αντίθετο.
By Amynias.blogspot.com

Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεχίζει να κινδυνεύει το Μεσοπρόθεσμο από τους Επτά αγανακτισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator