Μεταξύ κατεργαρέων ...συμπαράσταση - Καμμένος στηρίζει Ψωμιάδη (video παρωδία)

0


 
Την συμπαράσταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής Πάνος Καμένος στον έκπτωτο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη ψωμιάδη.

Ο κ. Καμένος έκανε λόγο για "πραξικόπημα" που δεν θα περάσει και για "δήθεν αδίκημα" και πρόσθεσε ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και τόνισε ότι ο τσαμπουκάς δεν θα περάσει.

"Χρησιμοποιούν έναν νόμο, που ψηφίστηκε εκ των υστέρων και προσπαθούν να σε δικάσουν γιατί δεν εκτέλεσες έναν οικογενειάρχη".

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος, ευχαρίστησε την κοινοβουλευτική ομάδα και σημείωσε ότι θα μείνει όρθιος.

"Δεν κάναμε έγκλημα, βοηθήσαμε έναν άνθρωπο" είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και τόνισε ότι καταδικάστηκε, όταν άλλοι αθωώνονται για πράξεις εγκληματικές.
Ο κ. Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή τριών χρόνων, έπειτα από καταγγελίες υψηλόβαθμου στελέχους της νομαρχίας για παράνομη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο που νόθευε καύσιμα.
Ως νομάρχης, τότε, ο κ. Ψωμιάδης είχε μειώσει τα πρόστιμα από τις 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου νόθευε τα καύσιμα κατ' εξακολούθηση και μέσα στο πρατήριό του λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο αποχρωματισμού και νοθείας πετρελαίου θέρμανσης.

Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεταξύ κατεργαρέων ...συμπαράσταση - Καμμένος στηρίζει Ψωμιάδη (video παρωδία)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator