Η καταραμένη οικονομική κρίση και η μελάνη της κυρίας Τσαρλαμπά (Έλλη Στάη)

0


 
Γελάει ο κόσμος με την πρόσληψη  – αξιοκρατικά όπως πάντα – της γηραιάς Έλλης Στάη για να προΐσταται του προπαγανδιστικού δελτίου της ΧυτηρΕΡΤ.
Και το γελοίο δεν είναι τόσο το ίδιο το γεγονός – είναι πασίγνωστο άλλωστε το τι διαστάσεων πιστό κομματόσκυλο είναι η γριά. Το γελοίο είναι η προσπάθεια να πεισθεί το πόπολο ότι η γριά προσελήφθη με μισθό 4.000 ευρώ (μεικτά).
Αν έχουν μείνει άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που έχουν ακόμα στοιχειώδη μνήμη, θα θυμούνται τις εποχές που η γριά έτρεχε στις εξεταστικές για να βγάλει “λάδι” τον βουτηγμένο στα σκάνδαλα πρώην γκόμενο, σύζυγο και “σοσιαλιστή” Διονύση Λιβανό.
Προφανώς, η επαφή με το “σοσιαλισμό” την σημάδεψε για τα καλά και έτσι λίγα χρόνια αργότερα, οι τακτικοί επισκέτες των Σπετσών θα θυμούνται το αποκρουστικό θέαμα της “μπεμπέκας” να φιλιέται με γλωσσόφιλα στη μέση του δρόμου στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών μετά (του καμιά 30αριά χρόνια μεγαλύτερού της) Σ. Παναγόπουλου. Πρώην ευρωβουλευτής (του ΠΑΣΟΚ κι αυτός φυσικά) και πρώην Διοικητής της Τρ. Ελλάδος.
Τελευταία, η γηραιά κυρία Ελισσάβετ Τσαρλαμπά (γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα “Έλλη Στάη”) έκανε στροφή στην ποιότητα και έγινε η παλακίδα του εφοπλιστή Γουλανδρή, αποτελώντας το νέο  – σοσιαλιστικό – μπιμπελό που στολίζει την πριβέ σουίτα του στο Καραϊσκάκη.
Η ιστορία έχει δείξει ότι σε άλλες εποχές η κυρία Τσαρλαμπά ήθελε 4 χιλιάρικα μόνο για τα ανταλλακτικά της μελάνης της Mont Blanc της.
Αλλά ας όψεται η καταραμένη κρίση…
amantomatimou.wordpress.com
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η καταραμένη οικονομική κρίση και η μελάνη της κυρίας Τσαρλαμπά (Έλλη Στάη)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator