Συνάντηση Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Δήμου Σικυωνίων

0


Αγαπητοί φίλοι.

Στην συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Δήμου Σικυωνίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12.2.2011 και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (κτίριο ΚΟΔΕΣ πρώην ΔΕΑΠΑΣ), συζητήθηκε η οργανωτική δομή, η εκπροσώπηση των φορέων και η λειτουργία του Συντονιστικού Σικυώνιων Φορέων.
Απόρροια της συζήτησης μεταξύ άλλων, ήταν και η απόφαση για άμεση δημιουργία ιστολογίου (blog) στο διαδίκτυο του Συντονιστικού, όπου θα παρουσιάζονται όλοι οι φορείς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Σικυωνίων, κατάλληλα κατηγοριοποιημένοι, έτσι ώστε να παρέχονται σε όλους του πολίτες έγκυρες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές τους. Επίσης στο ιστολόγιο θα υπάρχει και θεματική παρουσίαση των κύριων τομέων δράσης των φορέων, όπως π.χ. παιδεία, πολτισμός, νεολαία, αθλητισμός, περιβάλλον, ποιότητα ζωής, ανάπτυξη, κλπ., καθώς και ημερολόγιο (ατζέντα) των δραστηριοτήτων των φορέων.
Επιπλέον προγραμματίστηκε η επόμενη ανοιχτή θεματική διαβούλευση για τον Πολιτισμό, για την Κυριακή, 27/2/2011, ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (κτίριο ΚΟΔΕΣ, πρώη ΔΕΑΠΑΣ, Κλεισθένους 57, ισόγειο).
Καλούνται όλοι οι φορείς που ασχολούνται με τον πολιτισμό στο δήμο Σικυωνίων σε προπαρασκευαστική συνάντηση των εκπροσώπων τους, το Σάββατο, 19/2/2011 και ώρα 7.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο (Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου), για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διαβούλευσης για τον πολιτισμό.
Για την Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Δήμου Σικυωνίων
Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Σικυωνίων
Πλ. Πλουμιστού, Γυάλινο Κτίριο, Γραφείο Β2
Τ.Θ. 87
202 00  Κιάτο

τηλ. 2742026120 / κιν. 6976336127
goneis.sikyonion@gmail.com
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator