ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΠΑΡΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

0




Οι πολυεθνικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων, τους δημόσιους δρόμους μας δείχνουν για άλλη μια φορά πως μας θεωρούν υποζύγια για άρμεγμα.
Συγκεκριμένα, η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, εφάρμοσε μια νέα επικίνδυνη "πατέντα" στις παράνομες μπάρες των διοδίων στις Αφίδνες.

Επειδή κατά δεκάδες χιλιάδες, καθημερινά, περνάνε τα διόδια οδηγοί ανοίγοντας τις μπάρες, δεν επαρκούσε το προσωπικό για να επανατοποθετεί στην αρχική θέση τους τις ανοιγμένες μπάρες. Προκειμένου λοιπόν να γλυτώσει τα επιπλέον χρήματα υλοποίησε το επικίνδυνο "τέχνασμα" μετατροπής της μπάρας.
Προσάρμοσαν με μεταλικα πιρτσίνια σιδερένιους δακτυλίους πάνω στον αλουμινένιο βραχίονα της μπάρας. Έτσι ανοίγοντας, ο αρνούμενος να υποστεί το χαράτσι των διοδίων, τη μπάρα αυτή αντί να πηγαίνει οριζόντια και στο πλάι, ορθώνεται κάθετα.
Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας CE, κανένας "τεχνίτης" υπάλληλος της εταιρίας δεν μπορεί να κάνει μετατροπές στον μηχανισμό ασφαλούς απεξάρθρωσης της μπάρας.
Αυτό αντίκειται σε κάθε είδους προδιαγραφές ασφάλειας.
Από καθαρή τύχη και μόνο δεν έχουν, μέχρι στιγμής, γίνει ατυχήματα.

Όπως φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες, οι παράνομες αυτές μετατροπές, είναι τόσο κακότεχνες που οι μεταλλικοί δακτύλιοι έχουν αρχίσει να σπάνε, δημιουργώντας απρόβλεπτες συμπεριφορές στην κίνηση των μπαρών.
Μέλος των επιτροπών αγώνα έκανε τηλεφωνικά, επώνυμη καταγγελία για αυτή την νέα παρανομία στην αστυνομία. Περιμένουμε αντιδράσεις.
epitropesdiodiastop.blogspot.com
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΠΑΡΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator