Γιατί ο κ.Ζαχαριάς ΔΕΝ θα γίνει δήμαρχος...

5


ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΟΡΑΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (δεν αμφιβάλλαμε ποτέ)" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΛΠ 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ;;
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2010

5 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί ο κ.Ζαχαριάς ΔΕΝ θα γίνει δήμαρχος..."
Ανώνυμος είπε...

ο Ζαχαριάς θα γίνει δήμαρχος και να δω που θα κρυφτείς μετά και συ και ο πολίτης


19 Οκτωβρίου 2010 στις 4:55 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

Έχεις πολύ δίκιο αγαπητέ μου αναγνώστη, μετά θα πρέπει να κρυφτούμε ΟΛΟΙ..........ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ


19 Οκτωβρίου 2010 στις 5:16 μ.μ.
Σικυωνιος πολιτης είπε...

Η ντροπη φιλε ειναι εδω μεσω ενος blog να προσπαθεις να παραπλανησεις τον Σικυωνιο πολιτη με ανακριβειες και ψεματα.Δυστυχως για σενα,ο Ζαχαριας ειναι ο ικανοτερος απο τους 3 και ειναι ο μονος που εχει παρουσειασει προγραμμα για το δημο χωρις μεγαλα λογια και ψευτικες υποσχεσεις.Αν νομιζεις οτι πετυχαινεις κατι με αυτη σου την τακτικη γελιεσαι...Ο Σικυωνιος πολιτης θα σου δωσει την απαντηση του..


4 Νοεμβρίου 2010 στις 1:48 μ.μ.
Parakato.gr είπε...

Ποιές είναι οι ανακρίβειες και τα ψέμματα αγαπητέ καλέ μου φίλε;;; Οτι φτάσαμε στα όρια της χολέρας από τη βρώμα;;;; Ότι ακόμα δεν δουλεύουν οι κάδοι των σκουπιδιών;;; Εγώ φίλε μου δεν χρειάζομαι καμία απάντηση ούτε θέλω κάτι να πετύχω, πως να στο πω τώρα αυτό;;; Παλαμακιστής δεν είμαι κανενός, περαστικά σου....


4 Νοεμβρίου 2010 στις 4:31 μ.μ.
κιατο είπε...

κανε λιγο υπομονη σικυωνιε πολιτη και θα πατε σπιτι σας σε λιγο για ξεκουραση


7 Νοεμβρίου 2010 στις 10:40 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator