Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων με τον δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σωκράτη Τόγια

0


Δελτίο Τύπου  

Κόρινθος, 21/6/2010

Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων με τον δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σωκράτη Τόγια

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 αντιπροσωπεία της  Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων, αποτελούμενη από τους κ.κ Βάννα Γούμενου, Χαράλαμπο Κασίμη, Βασίλη Μιχαλόπουλο και Μάγια Φουριώτη, επισκέφθηκε το δήμο Σαρωνικού στα πλαίσια των  προγραμματισμένων θεσμικών επαφών της παράταξης.
Ο κ. Τόγιας  ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για το έργο της δημοτικής του αρχής, τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της θητείας του, τη δομή του δήμου Σαρωνικού και των οργανισμών του όπως για  τα έργα άμεσης προτεραιότητας που πρέπει να εκτελεσθούν.
Στην συνέχεια ο κ. Τόγιας επεσήμανε πως η πρώτη προτεραιότητα του δήμου είναι το νερό, που δεν είναι της ίδιας ποιότητας σε κάθε ένα από τα δημοτικά διαμερίσματα και δεν επαρκεί για όλους τους κατοίκους κυρίως το καλοκαίρι, το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων και την αναγκαιότητα λειτουργίας σταθμού βιολογικού καθαρισμού λυμάτων στην περιοχή.
Στο σημείο της αναφοράς στα απορρίμματα η αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών υπενθύμισε στον κ. Τόγια την πλήρη αντίθεση της παράταξης με την εγκατάσταση εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στη θέση Γκα, όπως αυτή εκφράστηκε  και με τη συμμετοχή της Κίνησης Πολιτών στις κινητοποιήσεις των κατοίκων Αθικίων  και Σολωμού.
Με την επίσκεψη στο δήμο Σαρωνικού ολοκληρώθηκε ο κύκλος θεσμικών επαφών που είχε προγραμματίσει  η Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων.
Το Γραφείο Τύπου της Κίνησης Πολιτών δήμου Κορινθίων
ΠΗΓΗ:
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων με τον δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σωκράτη Τόγια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator