Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ !

0


cf83cebacebfcf85cf80ceb9ceb4ceb9ceb11 Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑ 
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ !
cf83cebacebfcf85cf80ceb9ceb4ceb9ceb12 Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑ 
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ !cf83cebacebfcf85cf80ceb9ceb4ceb9ceb13 Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑ 
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ !
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προχειρότητας και της επιπολαιότητας με την οποία δουλεύει σήμερα το σύστημα στο δήμο Κορινθίων. Πριν από 2 μήνες περίπου χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία αρμόδια έγκριση -επειδή έτσι το είδε το θέμα ο δήμαρχος κ.Πνευματικός - έστησαν στο άρπα κόλα ένα τεράστιο σύστημα δεματοποιητή πλησίον κατοικημένης περιοχής στην Μπαθαρίστρα για να κάνουν λένε επίδειξη της λειτουργία του μηχανήματος! Εμείς πιστεύουμε πως άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του ο δήμαρχος αλλά του τα χάλασε ο ξεσηκωμός των κατοίκων της περιοχής εκείνη την μέρα.
Σήμερα δύο μήνες μετά η περιοχή της επίδειξης είναι γεμάτη με σκουπίδια και έχουν παραμείνει εκεί οι μπάλες που κατασκεύασε ως “επίδειξη” ο δεματοποιητής. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να καθαριστεί η περιοχή και να απομακρυνθούν οι μπάλες με τα σκουπίδια. Όχι τίποτα άλλο αλλά όπως λένε οι ειδικοί οι μπάλες αυτές κάτω από υψηλές θερμοκρασίες γίνονται “μπόμπες” και σκάνε! Και βρίσκονται δίπλα σε κατοικημένη περιοχή και στο πεδίο βολής όπου συχνά-πυκνά εκατοντάδες φαντάροι πηγαίνουν για εκπαίδευση !
ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΠΗΓΗ: sfedona.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator