Ναι, θα ανοίξουμε (ξελακώσουμε, ξεμπαζώσουμε, ξεβρωμίσουμε) το Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας

0


ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ" κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΑΙΦΙΛΙΑ





Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση της ομάδας «ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ»

Η συμμετοχή των συμπολιτών μας και όχι μόνο, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας αφού παρά τις άσχημες αρχικά καιρικές συνθήκες παρευρέθηκαν πάνω από 300 άτομα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κλασσικά ελληνικά κομμάτια από τον Γιώργο Αραπάκη.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρωτεργάτης της ομάδας μας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο οποίος διάβασε ένα κείμενο με τους στόχους και τα επιχειρήματα της ομάδας και ανακοίνωσε την επίσημη ίδρυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΙΚΥΩΝΑΣ "Ο ΕΠΙΓΕΝΗΣ", που θα πιέσει για την ανάδειξη του θεάτρου και θα πραγματοποιεί πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Ακολούθησε ανάγνωση επιστολής του τραγουδοποιού Θανάση Γκαϊφύλλια, ιδρυτικού μέλους του νεοσύστατου Συλλόγου μας, και πρωτεργάτη του επιτυχημένου αγώνα για να ανοίξει (όπως και έγινε) το Αρχαίο θέατρο Μαρώνειας , που εξέφρασε την συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας.
Μετά τις ομιλίες, το μουσικό πρόγραμμα συνεχίστηκε από τον Γιώργο Αραπάκη και στα ερμηνεία των τραγουδιών συμμετείχαν η Βασιλική Μιχαλούση και ο Τάσος Γκιούλης , ενώ την παράσταση έκλεψε ο μικρός Οδυσσέας με τη φλογέρα του. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκλεισε το συγκρότημα "Μέθεξις", που παρουσίασε τραγούδια από το χώρο του ελληνικού ροκ και έντεχνου τραγουδιού.

Στο τέλος της εκδήλωσης κατατέθηκαν πολυάριθμες αιτήσεις εγγραφής για νέα μέλη.

Καλούμε όποιον ενδιαφέρεται για την επίτευξη του στόχου μας που είναι ένας και μοναδικός δηλαδή το ζωντάνεμα του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να ενδυναμώσει με την συμμετοχή του τον Σύλλογο.
ΠΗΓΗ:
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ναι, θα ανοίξουμε (ξελακώσουμε, ξεμπαζώσουμε, ξεβρωμίσουμε) το Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator