Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα στη μουσική

0


Είναι όλα εκείνα τα περιστατικά που έκαναν τους θύτες και τα θύματα τους να κοκκινίσουν από ντροπή. Κι εμάς να διαβάζουμε με το στόμα ανοιχτό. Μισή ντροπή τους, μισή ντροπή δική μας, λέω εγώ... R. Kelly

Ο R. Kelly, ο μελιστάλαχτος σαξοφωνίστας, όχι μόνο άφησε στα κρύα του λουτρού την 15χρονη Aaliyah, αλλά αναγκάστηκε να λογοδοτήσει στην αμερικανική δικαιοσύνη όταν το 2002 διέρρευσε μια κασέτα στο ίντερνετ που τον έδειχνε να παίζει το γιατρό με την 14χρονη κόρη ενός συνεργάτη του.



Jim Morrison

Την 1η Μαρτίου του 1968 ο Jim Morrison αποφάσισε να μοιραστεί με άλλους 30 χιλιάδες εφήβους θεατές της συναυλίας των Doors στο Μαϊάμι το περιεχόμενο του πέτσινου παντελονιού του: λέγεται πως εκείνο το βράδυ ο τραγουδιστής της μπάντας ξεκούμπωσε το παντελόνι του και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ωθώντας το κοινό να κάνει το ίδιο φωνάζοντας “Δεν υπάρχουν κανόνες! Κάντε το ίδιο!”



Belinda Carlisle

Το 1979, κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Go-Go’s, η Belinda Carlisle και οι άλλες τέσσερις γυναίκες της μπάντας, έγδυσαν έναν αρσενικό roadie της μπάντας και διασκέδασαν μαζί του με έναν τρόπο που καθιστούσε τα παιχνίδια τους επικίνδυνα για την ακεραιότητα του εντέρου του. Girls just wanna have fun, ναι, σύμφωνοι, αλλά οι πέντε τύπισσες το πήγαν πολύ μακριά εκείνο το βράδυ. Ο άνθρωπος πρέπει να γύρισε σπίτι του και να έκλαιγε για ώρες.



INXS

Ο τραγουδιστής των INXS, Michael Hutchence, πέθανε το Νοέμβριο του 1997 κάτω από περίεργες συνθήκες. Η τότε κοπέλα του, Paula Yates, είπε κατόπιν στην κατάθεση της πως ο Michael “αυνανιζόταν πάνω στην πόρτα”, κατά την διεξαγωγή ενός σεξουαλικού παιχνιδιού ασφυξιοφιλίας: έδεσε μια ζώνη στο πόμολο, και με την άλλη της άκρη το λαιμό του. Το ένα του χέρι την έσφιξε με δύναμη και πάπαλα ο Hutchence.



Rick James

Ο Rick James είχε μόνο ένα μέλημα στα νιάτα του: να “φτιάχνεται” με κρακ κοκαΐνη -πλήρωνε 7000 δολάρια την εβδομάδα για χάρη της. Σε ένα από τα παροιμιώδη του μεθύσια όμως, έδεσε την 24χρονη Frances Alley σε μια καρέκλα, την μέθυσε, την έκαψε με ένα καυτό σωλήνα σε χέρια και πόδια, τη χτύπησε στο πρόσωπο με ένα περίστροφο και μετά απ' όλα αυτά την ανάγκασε να κάνει ανομολόγητα σεξουαλικά πράγματα πάνω στην τότε κοπέλα του.



George Michael

Η αστυνομία του Λος Άντζελες που προέβη στη σύλληψη του George Michael, το καλοκαίρι του 1998, είπε πως βρήκε τον ημιμεθυσμένο ροκ σταρ σε σεξουαλική έκσταση μαζί με έναν ψηλό, γυμνασμένο άντρα. Ο ίδιος ο George λέει πως άπλα είχαν γδυθεί και θαύμαζαν ο ένας τον άλλο. Αλλά κανείς φυσικά δεν τον πιστεύει. Όλοι είναι σίγουροι πως η πράξη που διημείφθη μέσα σε εκείνες τις τουαλέτες ήταν κάτι παραπάνω από άσεμνη.



Michael Jackson

Ο Michael Jackson, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει (αλλιώς η μύτη του δεν θα λιώσει ποτέ), από το 1990 και έπειτα καλεί μικρά αγόρια στο ράντσο του και κατόπιν προσπαθεί να τα πείσει να κοιμούνται μαζί του, αφού πρώτα τα κεράσει με ένα κρασί που το ονόμαζε “Χυμό του Ιησού”. Οι κατηγορίες κουκουλώνονται το 1993 μετά από μια γενναία συνεισφορά του ίδιου του Βασιλιά της Ποπ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των γονιών τους.



Annabella Lwin
Η Myint Myint Aye, μια 14χρονη βιρμανή μετανάστρια, αλλάζει το όνομα της σε Annabella Lwin και εισχωρεί στους κόλπους των Bow Wow Wow. Το αγγλικό συγκρότημα την προσλαμβάνει για τραγουδίστρια τους και κατόπιν την γδύνει και την βάζει να ποζάρει γυμνή για τις ανάγκες του εξωφύλλου του άλμπουμ τους “See Jungle! See Jungle!”, σαν την ηρωίδα του πίνακα “Le déjeuner sur l'herbe” του Manet. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, προκαλούν την παρέμβαση της αγγλικής δικαιοσύνης.



Led Zeppelin
Σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία των Zeppelin, “Hammer of the Gods”, γραμμένη από τον Stephen Davis, συνέβη το εξής περιστατικό το 1968, μετά από μια συναυλία τους: ο Jimmy Page ανάγκασε μια 14χρονη groupie της μπάντας να αυνανιστεί (όχι με dildo ή δονητή, αλλά) με ένα νεκρό καρχαριοειδές. Όχι, φαντάσου το, αν το χωράει ο νους σου.



Chuck Berry

O Chuck Berry, το 1959, εισάγει παράνομα στις Η.Π.Α. μια 14χρονη μεξικάνα γκαρσόνα, που τότε ήταν κοπέλα του, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για ασέλγεια. Έκανε τη θέση του ακόμη πιο επώδυνη , μερικά χρόνια μετά, όταν κυκλοφόρησε μια βιντεοκασέτα που τον έδειχνε να κάνει golden shower (γκούγκλαρε το να δεις τι σημαίνει) πάνω σε ένα ακόμη ανήλικο λευκό κορίτσι και να έχει βάλει κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του εστιατορίου του στο Σεν Λούις. Είχε ένα θεματακι με τις ανήλικες.



Bookmark and Share
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα 10 μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα στη μουσική"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator