O Ρόσι ολοκλήρωσε τις δοκιμές με τη Ferrari

0



Ήταν καλό όσο κράτησε! Χώρισαν οι δρόμοι του Βαλεντίνο Ρόσι και της Ferrari μετά από ένα 48ωρο. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ολοκλήρωσε τις δοκιμές του με το προπέρσινο (F2008) μονοθέσιο στην πίστα της Βαρκελώνης. Η εκκίνηση των δοκιμών την Πέμπτη (21/01) έγινε με καθυστέρηση εξαιτίας της πυκνής ομίχλης στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Ο καλύτερος χρόνος του Ιταλού ήταν 1:21.900 μετά από 600 χιλιόμετρα με το κόκκινο μονοθέσιο. Δυστυχώς ο χρόνος του δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον περσινό αγώνα, ούτε με εκείνον το 2008 μιας και το μονοθέσιο του Ρόσι είχε σλικ ελαστικά.

"Παρά το γεγονός ότι είχα κάποια προβλήματα υποστροφής κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου", σχολίασε ο "γιατρός" μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών και πρόσθεσεμε νόημα "πιστεύω ότι είναι ωραίο για τους Ιταλούς να με βλέπουν να οδηγώ μια Ferrari. Από την άλλη, πρέπει να πω ότι αυτή η πίστα είναι πιο διασκεδαστική από εκείνη του Μουτζέλο".

Ο Ρόσι αναχώρησε για το εξοχικό του στην Ιμπίθα, ενώ η ομάδα της Ferrari παρέμεινε στην πίστα, καθώς τη σκυτάλη θα πάρει την Παρασκευή (22/01) ο Βραζιλιάνος οδηγός της ομάδας, Φελίπε Μάσα που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις... βόλτες του παγκόσμιου πρωταθλητή στη μοτοσικλέτα.

Όσο για το μέλλον του στο MotoGP, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα έχει η Yamaha. Θα πάρει, υποστήριξε, την απόφαση του τον Ιούνιο. Ο πατέρας του, Γκρατσιάνο άφησε να εννοηθεί σε διαφορετική συνέντευξη ότι το μέλλον του γιου του βρίσκεται στη Yamaha.

Ρόσι και Ferrari εν δράσει: 


Bookmark and Share
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Ρόσι ολοκλήρωσε τις δοκιμές με τη Ferrari"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator