Μπεν Αρφά τέλος!

0



Το σίριαλ με την ονομασία "Χατέμ Μπεν Αρφά" τελείωσε οριστικά, αφού οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως αποσύρουν την πρόταση στην Μαρσέιγ και στον παίκτη. Οι Πειραιώτες κουράστηκαν να περιμένουν τους Μασσαλούς και τον ποδοσφαιριστή που απέφευγαν να απαντήσουν και όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την Δευτέρα, απέσυραν την πρόταση των 8 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ Χατέμ Μπεν Αρφά, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει συγκεκριμένη απάντηση για την πώληση η μη του παίκτη".

Έτσι λοιπόν, μετά από περίπου 3 εβδομάδες γεμάτες δημοσιεύματα, εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετή αναμονή, η υπόθεση Μπεν Αρφά τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Αρνητικά μεν, αλλά επιτέλους τελείωσε.

Η υπόθεση του Γαλλοτυνήσιου που θύμισε κάτι από Μαρκ Γκονζάλες άφησε πίσω τον "ερυθρόλευκο" μεταγραφικό σχεδιασμό που πλέον ξεκινά με νέα πλάνα.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν την προσοχή τους σ' άλλες λύσεις, λιγότερο εντυπωσιακές αλλά περισσότερο ουσιαστικές.

Τρανό παράδειγμα ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν που αγωνίζεται στην Μπλάκμπερν, είχε ξαναπασχολήσει τους Πειραιώτες, είναι άκρως ποιοτικός (εξαιρετική σέντρα, δυνατό σουτ), παίζει εκεί που πονάει ο Ολυμπιακός (αριστερό χαφ) και το σημαντικότερο δέχεται να έρθει στο μεγάλο Λιμάνι (σε αντίθεση με τον Μπεν Αρφά).

Υπάρχουν κάποιες φήμες πως οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωσή του, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι Πειραιώτες καταστρώνουν νέα σχέδια όμως δεν είναι σίγουρο πως θα βρουν το ίδιο ποιοτικές λύσεις σαν αυτή του Μπεν Αρφά.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι...

Χωρίς Ντουντού, Στολτίδη στο ντέρμπι

Γι' άλλη μια φορά ο Ζίκο δεν θα μπορεί να υπολογίζει σ' όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού ο Ντουντού του... χάλασε τα σχέδια. Οι Πειραιώτες έφτασαν τόσο κοντά στο να αγωνιστούν μ' όλα τους τα όπλα για πρώτη φορά φέτος (!) όμως η ατυχία τους έκλεισε το μάτι και πάλι.

Ο Ντουντού για άλλη μια μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Περιττό να γράψουμε πως η απουσία του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού είναι άκρως σημαντική, αφού μιλάμε για τον "μαέστρο" της ερυθρόλευκης μεσαίας γραμμής.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από τα 26 παιχνίδια που έχει δώσει συνολικά ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν, ο Ντουντού έχει αγωνιστεί στα 24. Ή καλύτερα έχει απουσιάσει μόλις σε 2!

Όπως και να 'χει, το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών θα ζήσει και χωρίς τον Ντουντού και για την ακρίβεια θα καταστρώσει σχέδια δίχως αυτόν.

Το ρίσκο του Ζίκο με Στολτίδη

Το παράξενο πάντως στην "ερυθρόλευκη" αποστολή δεν είναι η απουσία του Βραζιλιάνου χαφ, αλλά η επιλογή του Ζίκο να αφήσει εκτός τον Ιεροκλή Στολτίδη!

Ο "Ιέρο" είναι απολύτος καλά, "ετοιμοπόλεμος", παίζει στην θέση που πονάνε οι πρωταθλητές (αμυντικό χαφ) κι όμως ο Βραζιλιάνος κόουτς προτίμησε να μην τον έχει στην διάθεσή του.

Έτσι λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (και σχεδίων Ζίκο) με τον Γιώργο Κατσικογιάννη δίπλα στον Μαρέσκα. Δεν υπάρχει άλλωστε και άλλη επιλογή. Ο μόνος "καθαρόαιμος" αμυντικός μέσος της αποστολής (ελέω απουσίας Στολτίδη και Λεντέσμα που δεν είναι έτοιμος) είναι ο Κατσικογιάννης.

Ο Τοροσίδης που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Ντουντού, θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Γκαλίτσιος που θα ξεκινούσε στο βασικό σχήμα υπό φυσιολογικές συνθήκες, είναι τιμωρημένος.

Επιτέλους Ντάρμπισιρ!

Και πάμε τώρα στα ευχάριστα... Ο Ματ Ντάρμπισιρ επέστρεψε μετά από περίπου 4 μήνες στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι με την Ένωση.

Όσο κι αν φαντάζει ψέμα ο Ολυμπιακός θα έχει στην αποστολή του 3 επιθετικούς για δεύτερη φορά στα 26 παιχνίδια που έχει δώσει!

Μάλιστα, στο μόνο που είχε και τους τρεις φορ (Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ) ήταν με την Καβάλα στο "Καραϊσκάκη" όπου η ισοπαλία (0-0) είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Κετσπάγια.

Ιδού και η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντοςφ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Φουλ επίθεση στο ντέρμπι

Πάμε τώρα στα πλάνα που έχει ο Ζίκο για την βασική ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος σκοπεύει να παίξει με φουλ επίθεση κόντρα στην ΑΕΚ, ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα τόσο τον Μήτρογλου όσο και τον Ντιόγκο, προκειμένου να πετύχει η ομάδα του ένα γρήγορο γκολ. Αυτό σημαίνει πως για 4η φορά φέτος ο Μήτρογλου θα έχει παρτενέρ.

Αναλυτικά: Ο Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την "ερυθρόλευκη" εστία, ο Μέλμπεργκ από την στιγμή που είναι καλά θα ξεκινήσει έχοντας δίπλα του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αριστερά θα είναι ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά ο Τοροσίδης επιστρέφει στην θέση του τιμωρημένου Γκαλίτσιου.

Στα χαφ όπως σας προαναφέραμε, ο Μαρέσκα θα έχει δίπλα του τον Κατσικογιάννη, δεξιά θα είναι ο Γκαλέτι, Όσκαρ και Ζαϊρί μάχονται για μια θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ λίγο πιο πίσω θα είναι ο Ντιόγκο.

Bookmark and Share
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπεν Αρφά τέλος!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator