Μία φωτογραφία του John F. Kennedy που προκαλεί!

0


Μία φωτογραφία του John F. Kennedy που προκαλεί!

Μια ανέκδοτη μέχρι σήμερα φωτογραφία του τέως προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, ήρθε σήμερα στο φως και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Η φωτογραφία πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 και εμφανίζει τον John Kennedy να ξαπλώνει πάνω σε ένα ιστιοφόρο στη θάλασσα, ενώ μαζί του σε αυτό βρίσκονται και τέσσερις γυμνές γυναίκες.

Οι ειδικοί που εξέτασαν τη φωτογραφία αποφάνθηκαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ψηφιακής της αλλοίωσης και πως είναι 100% αυθεντική, ενώ και το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένη ταιριάζει με εκείνο που χρησιμοποιούταν τη δεκαετία του ’50.


Αύγουστος 1956: Αριστερά ο Kennedy όπως φαίνεται στη φωτογραφία και δεξιά από ομιλία του λίγες ημέρες πριν
Αύγουστος 1956: Αριστερά ο Kennedy όπως φαίνεται στη φωτογραφία και δεξιά από ομιλία του λίγες ημέρες πριν
Εξάλλου, υπάρχουν καταγεγραμμένες μαρτυρίες για ένα ταξίδι δύο εβδομάδων που φέρεται να έκανε με σκάφος ο τότε ακόμα γερουσιαστής John Kennedy στη Μεσόγειο, τον Αύγουστο του 1956, μαζί με τον αδελφό του, Goerge, και τον επίσης γερουσιαστή George Smathers.

Μάλιστα, εκείνες τις ημέρες, η σύζυγος του John Kennedy, Jackie, ήταν έγκυος και εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ ο τέως Αμερικανός πρόεδρος ήταν στο σκάφος. Οι γιατροί έκαναν καισαρική τομή στην Jackie Kennedy, αλλά το βρέφος ήταν νεκρό.

Οι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν τώρα ότι αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε βγει στη δημοσιότητα κατά την προεκλογική εκστρατεία του John Kennedy για τις προεδρικές εκλογές του 1960, τις οποίες και κέρδισε, θα είχε τορπιλίσει τις πιθανότητές του να εκλεγεί, γεγονός που θα είχε αλλάξει ριζικά τη εξέλιξη της Ιστορίας.

Ποιος ξέρει αν ο πόλεμος στο Βιετνάμ θα εξελισσόταν με τον ίδιο τρόπο, αν οι ΗΠΑ θα ακολουθούσαν την κούρσα της Ρωσίας για την «κατάκτηση» της Σελήνης, αν η έκφραση «η κατάρα των Kennedy» θα είχε νόημα σήμερα και αν η Jackie θα είχε πατήσει ποτέ στον… Σκορπιό;
Zougla.gr
Bookmark and Share
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 29, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μία φωτογραφία του John F. Kennedy που προκαλεί!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator