Είστε ματιασμένος; Ξεμάτιασμα on line!

0


Είστε ματιασμένος; Ξεμάτιασμα on line!

Εχετε πονοκέφαλο και δεν ξέρετε πώς να τον αντιμετωπίσετε; Αισθάνεστε ματιασμένοι και δεν γνωρίζετε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τα αρνητικά vibes που έχετε δεχτεί; Ενας νέος διαδικτυακός τόπος υπόσχεται να σας απαλλάξει από το αίσθημα δυσφορίας που σας δημιουργεί ο πόνος στο κεφάλι και σας χαλάει τη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ολα τα είχαμε δει στο Διαδίκτυο, ένα σωστό όμως on line ξεμάτιασμα ήταν αυτό που έλειπε.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους χρήστες του Internet και τους επισκέπτες της σελίδας www.paretria.gr. Οι δημιουργοί της έχουν φτιάξει έναν ξεχωριστό ιστότοπο ώστε όποιος τον επιλέγει να... ξεματιάζεται κιόλας. Πρωταγωνίστρια του video που σκοπό έχει να ξεματιάσει τον επισκέπτη του site είναι η ηθοποιός Μαρία Τουμπέλη, που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας «Tria». «Η εταιρεία έκανε οντισιόν ανάμεσα σε πάρα πολλές κυρίες που ήθελαν τη συγκεκριμένη δουλειά. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν όλες μας να γνωρίζουμε έναν τρόπο ξεματιάσματος. Τελικά, όπως μου είπαν αργότερα, ήμουν η πιο πειστική κι έτσι πήρα τη θέση αυτή» αναφέρει στην «Espresso» η Μαρία Τουμπέλη και συνεχίζει: «Είχε πολλή πλάκα. Περάσαμε καλά στα γυρίσματα. Το video το έχω δει μόνο μία φορά, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το πώς έχω βγει, αλλά έτσι έπρεπε να δείχνω, κάτι σαν μέντιουμ και μέγαιρα».

Η Μαρία Τουμπέλη έχει μάλιστα πολλούς fan που την αναγνωρίζουν στους δρόμους της πόλης και τη σταματούν προκειμένου να τους ξεματιάσει! «Το ξεμάτιασμα -για να λύσω τις απορίες όλων- είναι αληθινό και γι' αυτό πιάνει. Η ευχή που λέω όντως ισχύει και το λάδι αυτή τη μορφή παίρνει όταν κάποιος είναι ματιασμένος. Το συγκεκριμένο τρόπο μού τον έμαθε μια φίλη μου από το χωριό Φιλόπετρα του νομού Πέλλης».

Οι ιδιοκτήτες τηςς εταιρείας είναι τρία νέα παιδιά που έχουν βάλει στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω με τις πρωτοποριακές τους ιδέες στο χώρο της διαφήμισης.

- Πώς σκεφτήκατε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα;
Στο www.paretria.gr δημιουργήσαμε το πρώτο στα χρονικά ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα, γιατί είναι πολύ πιο χρήσιμο και πρακτικό από το κανονικό. Πού να κουβαλάς τη θεία σου από το χωριό ή να τηλεφωνείς στη γειτόνισσα κάθε φορά που έχεις μάτι; Ενώ τώρα πληκτρολογείς και σε δυο λεπτά είσαι μια χαρά!

- Ποια είναι τα σχόλια των επισκεπτών;
Ολα τα σχόλια είναι του τύπου «πού το σκεφτήκατε, βρε;», «μπράβο, παιδιά, επιτέλους κάτι διαφορετικό», «το site τα σπάει», κτλ. Ενθουσιασμός! Και τα μηνύματα έρχονται από παντού. Από το Facebook, το Twitter, το YouTube. Μέχρι και τηλέφωνο μάς παίρνουν για να μας δώσουν συγχαρητήρια. Τόσα καλά λόγια πια... Καλά που φτιάξαμε το ξεμάτιασμα!
Espressonews.gr
Bookmark and Share
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Είστε ματιασμένος; Ξεμάτιασμα on line!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator